X

месната индустрија стан!

Мобилни таблет App

Најнови соопштенија од месната индустрија

Waren die Daerme trocken gesalzen? Wie alt waren die Daerme? Wie wurden die Daerme vorbereitet?...
Денес, 16: 25
Се согласувам со вас. Интересни, но ќе биде да се види на сече.
Денес, 11: 37
Здраво Патрик, добредојде! QS? QMB? QM? Кажете пати. Сигурен сум дека постојат некои прашања ...
Денес, 11: 31
Парма шунка расте 2016 со оперативен стоки
На Consorzio del Prosciutto Парма, производителите на шунка Здружението на Парма, соопшти ...
Денес, 10: 04
foodjobs.de информирани за кариера за прехранбена технологија
26.04.2017, Дизелдорф. Празник за очи позната. Денес, производител на храна мора да ...
Денес, 08: 58
Повеќе од нормално дијаметар: Premiumcut
Кратко време по славен готвач Ралф Jakumeit влезе во работа GIESSER на мартовското утро, беше ...
Вчера, 10: 04
VAN HEES GmbH
За речиси 70 години претставува VAN HEES одделение за квалитет адитиви, зачини, ...
Вчера, 16: 03
KRESS ладилник возила
Ние сме една од водечките германски производители на ладилник кутија тела за светлина ...
25.04.2017, 11: 47
Plastibac (продажба канцеларија Linum Europe GmbH)
Plastibac е снабдувач на Europaïscher Kunststof контејнери, палети и контејнери ...
25.04.2017, 10: 53
Seamer
Продаде seaming машина Webra целосно функционален. Полуавтоматски пикап во 72813 ...
22.03.2017, 16: 14
Јамка етикети, месо штедачите и другите етикети од HDPE со сертификација ISEGA
Овие ознаки на храната се специјално дизајнирани за означување на серијата за ...
14.03.2017, 21: 01
Кама машина за 25 skewers
Уред за производство на skewers - НОВО - Број skewers 25 / тежина ...
14.03.2017, 08: 56

рекламирање
рекламирање

Вашиот бизнис на национално и меѓународно месната индустрија

   

Меѓународен пребарувач листата во повеќе од 50 јазици

Покажете вашата компанија со слики, видео клипови, како и опис (Друштвото) и да стигнат до нови клиенти и потенцијалните клиенти во потрошувачот бизнис-до-бизнис-до-бизнис и. Текстот на вашата компанија е меѓународен - 50 преведени на повеќе јазици и кои котираат на пребарувачите. Дали вашата компанија се уште не сте регистрирани? Потоа користете вашата шанса да се привлечат нови клиенти. Во сите категории е вашата Влегување (Основа со Backlink должност) трајно бесплатно, Во рамките на "Доверливо" Може да се користи за преработка на месо машини, месар резолуции (аукциска продажба), сопственост месар, и / или производи за Fleischereibedarf рекламирате.

За повеќе детали и банер реклами на Fleischportal.de види "Цени и услови".

Веројатно најголемиот пазар на труд на месната индустрија

Вашиот понуди за работа и апликации ексклузивни за месната индустрија

во нашата пазарот на работни места ќе го најдете. Ажурираат секојдневно да бараат работа во повеќе 3.000 слободни работни места од месната индустрија со работни наслови како што се; "Обука на / за месар / во, трговците на мало / во за месо и колбаси производи, продажба Мецгер со раководството на одговорности, месар, касап / на, месар / на, месар / на, месар / во, бизнис администрација / во занает, менаџер на продажба, шеф на оддел, менаџер, купување на менаџер, производство менаџер, фабрика менаџер, менаџер за квалитет, инвеститорот производ, бизнис менаџер за развој, менаџер за продажба, месо техничар (државата. сертифициран храна техничар), Дипл. инж. прехранбената технологија пребарување (акцент месо) "и други професионални групи. кандидат и работодавачот може да се ослободи се регистрирате и контакт едни со други.

За информации за цените на Пожолтено за работа се види "Испраќање на работа".