X

industria e mishit App!

Mobile App Tablet

liron fundit nga industrinë e mishit

erprobte Methode: Den alten Namen erstmal groß im Blickfeld stehen lassen und etwas kleiner...
Dje, 09: 48
Hallo Lüpi, vielen Dank für die interessante Anfrage. Herzlichen Glückwunsch auch zu...
15.01.2017, 20: 13
Moin, ich habe die Möglichkeit in den nächsten Jahren einen bestehenden Betrieb zu...
14.01.2017, 00: 44
Streit bei Tönnies: Gericht befragt Zeugen
"Im juristischen Streit um die Macht beim Fleischkonzern Tönnies vernimmt das Landgericht...
Dje, 13: 24
Mehr Bio, mehr Tierwohl
Bioland verzeichnet für das Jahr 2016 Rekordzuwächse im zweistelligen Bereich. Vor allem...
Dje, 11: 02
INTERNORGA GV-BAROMETER 2017
Hamburg, 12. Januar 2017 – Wenige Wochen vor Veranstaltungsbeginn veröffentlicht die...
Dje, 09: 56
Cassel mishit GmbH
Fleischereibedarf-Großhandel, Gastronomie Einrichtungen, LEH Einrichtungen, Käseabteilungen,...
Dje, 14: 59
Höfelmeyer peshore GmbH
Dinamike peshon, zbulimin metal, peshore Compact, sisteme modulare peshon dhe ...
10.01.2017, 09: 38
H & V shërbimit industri
Me shumicë dhe pakicë të ndarësit të naftës, ajrit de-vajosje dhe filtrimin e ajrit ...
05.01.2017, 16: 06
Të punësuarit në zhvillimin e produktit (m / f)
Për datën më të hershme të mundshme ne jemi duke kërkuar për të zgjeruar ekipin tonë në Delmenhorst ...
03.01.2017, 00: 00
prodhues të mishit
Ne jemi një familje e shumë vjet në prodhimin sallam ...
10.01.2017, 13: 53
Prodhimi suxhuk
Ne jemi një familje që ka specializuar në prodhimin sallam bazuar në ...
09.01.2017, 15: 28
1 kombinuar Frigorifer / ngrirës dhomë
1 dhomë kombinuar frigorifer / frigorifer, -me ndarje, dysheme dhe ndriçimit, Fab:. Isocab ...
05.01.2017, 15: 31

reklamat
reklamat

Biznesi juaj në industrinë e kombëtar dhe ndërkombëtar mishit

   

International listë search engine në mbi gjuhët 50

Pranishëm kompaninë tuaj me foto, video, dhe një përshkrim (i kompanisë) dhe për të arritur klientët e rinj dhe konsumatorët e ardhshëm në konsumatorit biznes-me-biznes-me-biznes dhe. Teksti i kompanisë tuaj është ndërkombëtare - përkthyer në mbi 50 gjuhë dhe të listuara në motorët e kërkimit. A është kompania juaj nuk është regjistruar ende? Pastaj përdorni shansin tuaj për të tërhequr konsumatorë të rinj. Në të gjitha kategoritë është tuaj Hyrje (BAZA me detyrën backlink) të përhershme falas, Sipas "Shqip" Ju mund të përdoren makineri të përpunimit të mishit, rezoluta kasap (shitje ankand), pronën kasap, dhe / ose të produkteve për Fleischereibedarf reklamuar.

Për detaje, dhe banner ads në Fleischportal.de parë "Çmimet dhe kushtet".

Ndoshta tregu më i madh puna e industrinë e mishit

ofertat tuaja të punës dhe kërkesat e përjashtues për industrinë e mishit

në tonë tregu i punës ju do të gjeni atë. Përditësuar të përditshme të kërkojnë punë në mbi vendet e lira 3.000 nga industrinë e mishit nga titujt e punës të tilla si; "Trajnimi për të / për kasap / in, shitësit / në për mish dhe suxhuk produktet, shitjet Metzger me përgjegjësi drejtuese, kasap, kasap / in, kasap / in, kasap / in, kasap / in, Administrim Biznesi / në zeje, menaxher shitjes, kreu i departamentit, menaxher, Blerja menaxher, prodhimit menaxher, menaxher Bimëve, cilësisë menaxher, zhvilluesi i produktit, zhvillimin e biznesit menaxher, menaxher shitjes, teknik mishit (shtet. certifikuar teknik ushqim), Dipl. Ing. teknologji ushqimore Kërko (mish theksi) ", dhe grupe të tjera profesionale. kandidat und Punëdhënës mund të lirë regjistruar dhe lidhen me njëri-tjetrin.

Për informacion mbi çmimet e theksuar Jobit shih "Posto punë".