Tietosuoja

1. Tietosuoja yhdellä silmäyksellä

Yleistietoja

Seuraavat huomautukset tarjoavat yksinkertaisen yleiskatsauksen siitä, mitä henkilötiedoillesi tapahtuu, kun vierailet verkkosivustollamme. Henkilötiedot ovat kaikkia tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Yksityiskohtaiset tiedot tietosuoja-aiheesta löytyvät tämän tekstin alla luetellusta tietosuojaselosteestamme.

Tietojen kerääminen verkkosivuillamme

Kuka on vastuussa tietojen keräämisestä tällä sivustolla? Sivuston ylläpitäjä suorittaa tämän verkkosivuston tietojenkäsittelyn. Sen yhteystiedot voit Jälki tämä verkkosivusto.

Miten keräämme tietosi?

Toisaalta tietosi kerätään, kun välität ne meille. Tämä voi olla esimerkiksi yhteystietolomakkeeseen syöttämiäsi tietoja.

Muut tiedot tallennetaan automaattisesti IT-järjestelmiimme, kun vierailet verkkosivustolla. Nämä ovat ensisijaisesti teknisiä tietoja (esim. Internet-selain, käyttöjärjestelmä tai sivukutsun aika). Nämä tiedot kerätään automaattisesti heti, kun tulet verkkosivuillemme.

Mihin käytämme tietojasi?

Osa tiedoista kerätään sen varmistamiseksi, että verkkosivusto toimii virheettömästi. Muita tietoja voidaan käyttää käyttäjien käyttäytymisen analysointiin.

Mitä oikeuksia sinulla on koskien tietojasi?

Sinulla on milloin tahansa oikeus saada vapaata tietoa tallennettujen henkilötietojen alkuperästä, vastaanottajasta ja tarkoituksesta. Sinulla on myös oikeus pyytää näiden tietojen korjaamista, estämistä tai poistamista. Lisätietoja yksityisyydestä saat milloin tahansa Jälki osoite. Lisäksi sinulla on oikeus vedota vastaajaan valvontaviranomainen sen.

Analyysityökalut ja kolmannen osapuolen työkalut

"Fleischbranche.de" toimii yhdessä Aumago GmbH: n ("Aumago") kanssa, joka on kohderyhmän markkinoija. Aumago käyttää ns. Evästeitä, tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneen selaimeen. Se tulee pseudonmittaisiksi käyttötiedoiksi evästeiden tunnusten ja myynninedistämistunnusten muodossa ilman Evästeessä kerätyt IP-osoitteet. Evästetunnus ja myynninedistämistunnukset, joissa ei ole IP-osoitetta, eivät riitä tunnistamaan luonnollista henkilöä selain tai käyttäjän taustalla.

Aumago epäillään pohjalta surfing käyttäytymistä (katsottu sivusto, luokkien tuotesivuilla) käyttäjän kiinnostuksen tietyn B2B teollisuuden ja käyttää tätä tietoa puolesta "SIREN" kaventamaan näiden käytön mukaan, auszusteuern verkkomainontaan. Evästeet voidaan synkronoida tältä osin niin kutsutulla evästeiden yhteensopivuudella muiden alustojen kanssa. Sovitus voi tapahtua esim Googlen DoubleClick, Adition, AppNexus, MediaMath, kauppa vastaanotto, Adform aktiivisen aineen, Yieldlab. 

Evästeet ovat joko Aumagon evästeitä tai evästeitä palveluntarjoajilta, jotka käyttävät Aumagoa, kuten ADEX GmbH, Berliini. Käyttäjä voi milloin tahansa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta Näyttämään JavaScript on oltava päällä! hänen kieltäytymisensä ja siten vastalauseensa evästeiden seurannasta ovat ristiriidassa. Tämä asettaa niin kutsutun opt-out-evästeen. Opt-out-evästeen oletetaan, että selaimessa oleva asetus ei estä evästeiden tallentamista tai poistaa evästettä. Kun poistat käytöstä evästeet, käyttäjän on toistettava ristiriita. Vaihtoehto käyttäjä voi tehdä Poista evästeet suoraan selaimessaolla alusta alkaen Selaimen asetukset Do-not-track -ohjelmassa laittaa tai hänen evästeen mieltymykset täällä Hallita. Jos haluat saada tietoja evästeessäsi tallennetuista tiedoista, lähetä meille evästetunnus. "

Kun vierailet verkkosivustollamme, surfing-käyttäytymistä voi tilastollisesti arvioida. Tämä tapahtuu ennen kaikkea evästeiden ja ns. Analyysiohjelmien kanssa. Surfaattikäyttäytymisen analyysi on yleensä nimettömänä; surfing-käyttäytymistä ei voi jäljittää sinulle. Näet tämän analyysin alla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta Näyttämään JavaScript on oltava päällä! ristiriidassa tai ehkäisemällä niitä käyttämällä tiettyjä työkaluja. Yksityiskohtaiset tiedot löytyvät seuraavasta tietosuojakäytännöstä.

Voit vastustaa tätä analyysiä. Ilmoitamme vastustusmahdollisuuksista tässä tietosuojaselosteessa.

2. Yleistiedot ja pakolliset tiedot

yksityisyys

Operaattorit näistä sivustoista ottaa suojaa henkilökohtaisia ​​tietoja erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja luottamuksellisesti ja noudattaen oikeudellista tietosuojasäännöksiä ja tämän yksityisyyden suoja.

Jos käytät tätä verkkosivustoa, kerätään erilaisia ​​henkilötietoja. Henkilötiedot ovat tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Tämä tietosuojaseloste selittää, mitä tietoja keräämme ja mihin niitä käytämme. Se myös selittää, miten ja mihin tarkoitukseen tämä tapahtuu.

Korostamme, että tiedonsiirto Internetissä (esim yhteydessä sähköpostitse) voi olla turvallisuus aukkoja. Täydellinen Tiedot on suojattava luvattomalta käytöltä kolmansien osapuolten on mahdotonta.

Huomautus vastuuhenkilöstä

Tämän sivuston tietojenkäsittelystä vastaava elin on:

Ivan Parempi
Thomas Mann polku 11
59399 Olfen

Puhelin: 06128 / 8597497
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta Näyttämään JavaScript on oltava päällä!

Vastuuelin on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen (esim. nimet, sähköpostiosoitteet jne.) käsittelyn tarkoituksesta ja tavoista.

Tietojen käsittelyyn antamasi suostumuksen peruuttaminen

Monet tietojenkäsittelytoimenpiteet ovat mahdollisia vain sinun nimenomaisella suostumuksellasi. Voit peruuttaa jo antamasi suostumuksen milloin tahansa. Epävirallinen sähköpostiviesti meille riittää. Peruuttamiseen asti tapahtuneen tietojenkäsittelyn lainmukaisuuteen peruuttaminen ei vaikuta.

Valitusoikeus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle

Jos tietosuojalainsäädäntöä rikotaan, asianomaisella on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Tietosuoja-asioissa toimivaltainen valvontaviranomainen on sen liittovaltion tietosuojavastaava, jossa yhtiömme sijaitsee. Lista tietosuojavastaavista ja heidän yhteystietonsa löytyvät seuraavasta linkistä: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada tietoja, joita käsittelemme automaattisesti suostumuksesi perusteella tai sopimuksen mukaisesti, luovutamme sinulle tai kolmannelle osapuolelle yleisessä, koneellisesti luettavassa muodossa. Jos pyydät tietojen siirtämistä suoraan toiselle vastuuhenkilölle, tämä tapahtuu vain siinä määrin kuin se on teknisesti mahdollista.

SSL- tai TLS-salaus

Turvallisuussyistä ja luottamuksellisen sisällön, kuten meille sivuston ylläpitäjänä lähettämien tilausten tai tiedustelujen, siirron suojelemiseksi tämä sivusto käyttää SSL- tai SSL-salausta. TLS-salaus. Voit tunnistaa salatun yhteyden siitä, että selaimen osoiterivi muuttuu "http://":sta "https://" ja selainrivillä olevasta lukkosymbolista.

Jos SSL- tai TLS-salaus on aktivoitu, kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille lähettämiäsi tietoja.

Salatut maksut tällä verkkosivustolla

Jos päätteeksi maksullisen sopimuksen velvollisuus antaa meille maksutiedot (kuten tilinumero suoraveloitus), näitä tietoja tarvitaan maksujen käsittelyyn.

Maksut yhteisestä maksuvälineitä (Visa / MasterCard, suoraveloitus) yksinomaan olla salattu SSL tai TLS-yhteyttä. Salatun yhteyden, tunnustaa, että selaimen osoiteriville "http: //" ja varajäsenet sekä munalukkokuvake selaimen line "https: //".

Salatun tiedonsiirron tapauksessa kolmannet osapuolet eivät voi lukea meille lähettämiämme maksutietoja.

Tiedot, esto, poistaminen

Sinulla on oikeus vapaaseen tietoon tallennetuista henkilötiedoista, niiden alkuperästä ja vastaanottajasta sekä tietojenkäsittelyn tarkoituksesta ja tarvittaessa myös oikaisusta, estämisestä tai poistamisesta. Jos haluat lisätietoja henkilötiedoista, ota meihin yhteyttä milloin tahansa Jälki osoite.

Mainosviestien vastustaminen

Käyttö julkaistu jälki velvoite ei-toivottuja mainoksia ja tietoa materiaaleista on täten hylättävä. Operaattorit Kohteiden nimenomaisesti oikeudellisiin toimiin, jos pyytämättä myynninedistämiseen tietoja, kuten roskapostin sähköpostiviestejä.

3. Tietojen kerääminen verkkosivuillamme

Keksit

Sivustot käyttävät niin kutsuttuja evästeitä. Evästeitä tietokoneeseen mitään haittaa eivätkä sisällä viruksia. Evästeitä käytetään tekemään tarjous käyttäjäystävällisempiä, tehokkaampia ja turvallisempia. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneeseen ja tallennetaan selaimen.

Suurin osa käyttämistämme evästeistä on niin kutsuttuja istuntoevästeitä. Ne poistetaan automaattisesti vierailusi jälkeen. Muut evästeet säilyvät päätelaitteellasi, kunnes poistat ne. Näiden evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi seuraavalla vierailullasi.

Voit asettaa selaimen niin, että saat ilmoituksen evästeiden käytön ja sallia evästeet vain tapauskohtaisesti aktivoida evästeiden tiettyjä toimintoja tai jättää yleensä ja automaattinen poistaminen evästeet, kun selain suljetaan. Kun poistat evästeet, toiminnallisuutta sivuston voidaan rajoittaa.

Evästeet, joita tarvitaan sähköisen viestintäprosessin suorittamiseen tai tiettyjen haluamiesi toimintojen (esim. ostoskoritoiminnon) tarjoamiseen, tallennetaan GDPR:n artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaisesti. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi evästeiden tallentamiseen palvelujensa teknisesti virheetöntä ja optimoitua tarjoamista varten. Siltä osin kuin muita evästeitä (esim. selauskäyttäytymisesi analysointia varten) tallennetaan, niitä käsitellään erikseen tässä tietosuojaselosteessa.

Palvelimen lokitiedostot

Sivujen tarjoaja kerää ja tallentaa tiedot automaattisesti niin sanottuihin palvelinlokitiedostoihin, jotka selaimesi automaattisesti välittää meille. Nämä ovat:

  • Selaimen tyyppi ja selaimen versio
  • Käyttöjärjestelmän
  • viittaava URL
  • Host nimi päästä tietokoneeseen
  • Aika palvelinpyyntö
  • IP-osoite

Näiden tietojen yhdistämistä muiden tietolähteiden kanssa ei tehdä.

Tietojen käsittelyn perusteena on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden täyttämiseksi.

Yhteys

Jos lähetät meille yhteydenottolomakkeella pyytää tietosi kyselylomakkeen lukien määrittelet mihin yhteystiedot tallennetaan pyynnön käsittelylle ja kun on kyse jatkokysymyksiä kanssamme. Näitä tietoja ei luovuteta ilman käyttäjän lupaa päälle.

Yhteydenottolomakkeeseen syötettyjen tietojen käsittely perustuu siis yksinomaan suostumukseesi (GDPR artikla 6 (1) (a). Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa. Epävirallinen sähköpostiviesti meille riittää. Peruuttamiseen asti tapahtuneiden tietojenkäsittelytoimien lainmukaisuuteen peruuttaminen ei vaikuta.

Yhteydenottolomakkeeseen antamasi tiedot säilyvät meillä, kunnes pyydät meitä poistamaan ne, peruuttamaan suostumuksesi säilyttämiseen tai tietojen tallennuksen tarkoitus lakkaa (esim. pyyntösi käsittelyn jälkeen). Pakolliset säännökset - erityisesti säilytysajat - eivät muutu.

Ilmoittautuminen tällä sivustolla

Voit rekisteröityä verkkosivustollamme käyttääksesi sivuston lisätoimintoja. Käytämme tähän tarkoitukseen annettuja tietoja vain sen tarjouksen tai palvelun käyttämiseen, johon olet rekisteröitynyt. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetyt pakolliset tiedot on annettava kokonaisuudessaan. Muuten hylkäämme rekisteröinnin.

Tärkeitä muutoksia, kuten tarjouksen sisältöä tai teknisiä muutoksia, käytämme rekisteröinnin yhteydessä ilmoitettua sähköpostiosoitetta ilmoittaaksemme sinut tällä tavalla.

Rekisteröitymisen yhteydessä annettuja tietoja käsitellään suostumuksesi perusteella (GDPR 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa. Epävirallinen sähköpostiviesti meille riittää. Peruuttaminen ei vaikuta jo tapahtuneen tietojenkäsittelyn lainmukaisuuteen.

Rekisteröitymisen yhteydessä tallennettuja tietoja säilytämme niin kauan kuin olet rekisteröitynyt verkkosivuillemme, minkä jälkeen ne poistetaan. Lakisääteiset säilytysajat eivät muutu.

Rekisteröityminen Facebook Connectilla

Rekisteröitymisen sijaan suoraan verkkosivuillamme voit rekisteröityä Facebook Connect -palveluun. Palvelun tarjoaja on Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti.

Jos päätät rekisteröityä Facebook Connect -palveluun ja klikkaa "Kirjaudu Facebookiin" / "Yhdistä Facebook" -painiketta, sinut ohjataan automaattisesti Facebook-alustalle. Siellä voit kirjautua sisään käyttötietojesi kanssa. Tämä linkittää Facebook-profiilin verkkosivustoosi tai palveluihimme. Tämä linkki antaa meille pääsyn Facebookissa tallennettuihin tietoihisi. Nämä ovat ennen kaikkea:

  • Facebook Name
  • Facebook-profiili ja kansikuva
  • Facebook Cover
  • Facebook-sähköpostiosoite
  • Facebook tunnus
  • Facebook ystävät luettelot
  • Facebook tykkää (tykkää)
  • Syntymäpäivä
  • Sukupuoli
  • Maa
  • Kieli

Näitä tietoja käytetään tilisi määrittämiseen, tarjoamiseen ja muokkaamiseen.

Lisätietoja on Facebook-käyttöehdoissa ja Facebook-tietosuojakäytännössä. Nämä löytyvät osoitteesta: https://de-de.facebook.com/about/privacy/ und https://www.facebook.com/legal/terms/.

Kommentteja tällä sivustolla

Kommenteista tämän sivun kanssa kommenttisi ja tietojen aikaan kommentin, sinun sähköpostiosoite ja jos et julkaise nimettömänä, valitsemasi käyttäjätunnuksen tallennetaan.

IP-osoitteen tallennus

Kommenttitoiminto tallentaa kommenttien kirjoittavien käyttäjien IP-osoitteet. Koska emme tarkista sivuillamme olevia kommentteja ennen aktivointia, tarvitsemme näitä tietoja voidaksemme toimia tekijää vastaan ​​rikkomusten, kuten loukkausten tai propagandan, tapauksessa.

Tilaa kommentit

Sivuston käyttäjänä voit tilata kommentteja rekisteröitymisen jälkeen. Saat vahvistussähköpostin vahvistaaksesi, että olet antamasi sähköpostiosoitteen omistaja. Voit peruuttaa tämän toiminnon tilauksen milloin tahansa infoviesteissä olevan linkin kautta. Tässä tapauksessa kommentteja tilattaessa annetut tiedot poistetaan; jos olet siirtänyt nämä tiedot meille muihin tarkoituksiin ja muualle (esim. uutiskirjeen tilaamiseen), ne säilyvät meillä.

Kommenttien säilytysaika

Kommentit ja niihin liittyvät tiedot (esim. IP-osoite) säilytetään ja pysyvät verkkosivuillamme, kunnes kommentoitu sisältö on poistettu kokonaan tai kommentit on poistettava oikeudellisista syistä (esim. loukkaavat kommentit).

oikeusperusta

Kommentit tallennetaan suostumuksesi perusteella (GDPR artikla 6 (1) (a). Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa. Epävirallinen sähköpostiviesti meille riittää. Peruuttaminen ei vaikuta jo suoritettujen tietojenkäsittelytoimintojen laillisuuteen.

Käsittelytiedot (asiakastiedot ja sopimustiedot)

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja vain siltä osin kuin ne ovat välttämättömiä oikeussuhteen (varastotietojen) laatimiseksi, sisällönä tai muuttamiseksi. Tämä tehdään 6: n perusteella 1 lit. b DSGVO, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen täyttämiseksi tai sopimusneuvotteluihin. Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivujemme käytöstä (käyttötietoja) vain siinä määrin kuin se on välttämätöntä, jotta käyttäjä voi käyttää tai laskea käyttäjää palvelun käyttöön.

Kerätty asiakastieto poistetaan tilauksen päättymisen tai liikesuhteen päättymisen jälkeen. Lakisääteiset säilytysaikaa ei muuteta.

Tiedonsiirto palvelujen ja digitaalisen sisällön sopimuksen tekemisen yhteydessä

Siirrämme henkilötietoja vain kolmansille osapuolille, mikäli tämä on välttämätöntä sopimuksen puitteissa, esimerkiksi maksun käsittelystä vastaavalle pankille.

Tietojen edelleen lähettämistä ei tapahdu tai vain, jos olet nimenomaisesti suostunut lähetykseen. Tietojesi siirtoa kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumusta, kuten mainostarkoituksiin, ei tapahdu.

Tietojen käsittelyn perusteena on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden täyttämiseksi.

4. Sosiaalinen media

Facebook-laajennukset (Tykkää & Jaa-painike)

Sivuillamme liitännäiset sosiaalinen verkosto Facebook, tarjoaja Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Kalifornia 94025, USA, integroitu. Facebook laajennuksen hyväksyt Facebook logo tai "Like Button" ( "Like") meidän puolellamme. Yleiskuvan Facebook plugins tässä: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Kun käyt sivuillamme, plugin muodostaa suoran yhteyden selaimen ja Facebook-palvelimen välillä. Facebook vastaanottaa tietoja, joita olet käynyt sivustollamme IP-osoitteesi kanssa. Jos klikkaat Facebook Like Like -painiketta, kun olet kirjautunut Facebook-tiliisi, voit linkittää sivusi sisällön Facebook-profiiliisi. Tämän seurauksena Facebook voi määrittää vierailun sivuillamme käyttäjätilillesi. Huomautamme, että sivujen toimittajat eivät ole tietoisia lähetettyjen tietojen sisällöstä ja niiden käytöstä Facebook-palvelusta. Lisätietoja on Facebookin tietosuojakäytännössä osoitteessa: https://de-de.facebook.com/policy.php.

Wenn Sie nicht wünschen, dass Facebook den Besuch unserer Seiten Ihrem Facebookin Nutzerkonto zuordnen kann, loggen Sie sich bitte aus Ihrem Facebook-Benutzerkonto aus.

Twitter plugin

Sivuillamme on Twitter-palvelun toiminnot. Nämä ominaisuudet tarjotaan Twitter Inc., 1355 Market Street, 900 Suite, San Francisco, CA 94103, USA. Käyttämällä Twitterä ja "Re-Tweet" -toimintoa vieraillut sivustot linkitetään Twitter-tiliisi ja jaetaan muiden käyttäjien kanssa. Prosessissa tiedot lähetetään myös Twitterille. Huomautamme, että sivujen tarjoajana ei ole tiedossa lähetettyjen tietojen sisältöä ja niiden käyttöä Twitterissä. Lisätietoja on Twitterin tietosuojakäytännössä osoitteessa: https://twitter.com/privacy.

Ihre Datenschutzeinstellungen bei Twitter können Sie in den Konto-Einstellungen unter https://twitter.com/account/settings . Muutos

Google+ -laajennus

Sivustomme käyttävät Google+ -ominaisuuksia. Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Kerää ja jaa tietoja: käytä Google+ -painiketta tietojen lähettämiseen maailmanlaajuisesti. Google + -painike tarjoaa sinulle ja muille käyttäjille henkilökohtaisen sisällön Googlelta ja kumppaneilta. Google tallentaa sekä sisältöä + 1ille antamasi tiedot että sivun tiedot, kun olet napsauttanut + 1-osoitetta. Sinun + 1 -asiasi voi näkyä mainoksesi ja profiilisi nimen ja valokuvan Googlen palveluissa, kuten hakutuloksissa tai Google-profiilissasi tai muualla verkkosivustoissa ja Internetissä mainoksissa.

Google kirjaa tietoja + 1-aktiviteetistasi, jotta voit parantaa Googlen palveluita sinulle ja muille. Google+ -painikkeen käyttäminen edellyttää maailmanlaajuisesti näkyvää julkista Google-profiilia, joka sisältää vähintään profiilin valittua nimeä. Tätä nimeä käytetään kaikissa Googlen palveluissa. Joissakin tapauksissa tämä nimi voi myös korvata toisen nimen, jota käytit sisällön jakamiseen Google-tilisi kautta. Google-profiilisi henkilöllisyys voidaan näyttää käyttäjille, jotka tuntevat sähköpostiosoitteesi tai joilla on muita tunnistetietoja.

Keräämiensä tietojen: lisäksi edellä käyttötarkoituksiin, antamasi tiedot mukaisesti sovellettavan Googlen tietosuojakäytännön käytetään. Google voi vapauttaa yhteenveto tilastoista + 1 toiminnan käyttäjän tai lähettää ne käyttäjille ja kumppaneille, kuten julkaisijoille, mainostajille tai käyttäjältä.

LinkedIn plugin

Sivustomme käyttää LinkedIn-verkon ominaisuuksia. Palveluntarjoaja on LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin tuomioistuin, Mountain View, CA 94043, USA.

Joka kerta meidän sivut, jotka sisältävät ominaisuuksia LinkedIn yhdistää palvelimiin LinkedIn on perustettu. LinkedIn on ilmoitettu, että olet käynyt sivuillamme IP-osoite. Jos klikkaat "suosittelee" -painiketta LinkedIn ja kirjautunut tilillesi LinkedIn, on mahdollista LinkedIn määrittää käynnistäsi sivuillamme ja tilin. Korostamme, että meillä ei ole mitään tietoa sisällöstä lähetetyn datan ja käyttää niitä kautta LinkedIn tarjoajina sivustoja.

Lisätietoja katso yksityisyyden suoja LinkedIn osoitteessa: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

XING-plugin

Sivustomme käyttää XING-verkon toimintoja. Palveluntarjoaja on XING AG, Dammtorstrasse 29-32, 20354 Hampuri, Saksa.

Aina kun vierailet jonkin XING-ominaisuuksia sisältävistä sivustoistamme, se muodostaa yhteyden XING-palvelimiin. Henkilötietojen tallentamista ei ole tehty tietämyksemme mukaan. Erityisesti IP-osoitteita ei tallenneta tai käyttökäyttäytymistä arvioidaan.

Lisätietoja tietosuojasta ja XING Share -painikkeesta löytyy XINGin tietosuojakäytännöstä osoitteessa: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection.

5. Analytics-työkalut ja mainonta

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää verkkoanalyysipalvelun Google Analyticsin toimintoja. Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä. Nämä ovat tietokoneellasi tallennettuja tekstitiedostoja, joiden avulla voit analysoida sivuston käyttöä. Evästeestä tämän sivuston käyttöä koskevat tiedot lähetetään yleensä Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google-palvelimelle ja säilytetään siellä.

Google Analytics -evästeet tallennetaan GDPR:n artiklan 6 (1) (f) perusteella. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi analysoida käyttäjien käyttäytymistä sekä verkkosivustonsa että sen mainonnan optimoimiseksi.

IP-osoitteen nimettömäksi

Olemme aktivoineet tällä sivustolla IP-anonymisointitoiminnon. Tämän seurauksena Google lyhentää IP-osoitettasi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousaluesopimuksen sopimusvaltioissa ennen kuin se lähetetään Yhdysvaltoihin. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Google käyttää tämän verkkosivuston ylläpitäjän puolesta näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita verkkosivuston ylläpitäjälle. Selaimesi osana Google Analyticsia lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

selainlaajennus

Voit estää evästeiden tallentamisen selainohjelmiston vastaavan asetuksen avulla. Huomaa kuitenkin, että jos teet tämän, et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston ominaisuuksia mahdollisimman hyvin. Lisäksi voit estää Googlen keräämän evästeen tuottamat tiedot, jotka liittyvät sivustosi käyttöön (myös IP-osoitteesi) sekä näiden tietojen käsittelystä Googlella, lataamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavissa alla olevan linkin kautta ja asenna: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Vastustus tiedonkeruu

Voit estää Google Analyticsin tietojen keräämisen napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Opt-out-eväste asetetaan estämään tietosi kerätyt tulevista vierailuista tällä sivustolla: Poista Google Analytics.

Lisätietoja Google Analyticsin käyttäjien tietojen käsittelystä on Googlen tietosuojakäytännössä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

tilausten käsittely

Olemme tehneet sopimuksen tietosuojasopimuksen Googlen kanssa ja toteuttavat täysin Saksan tietosuojaviranomaisten tiukat vaatimukset Google Analyticsia käytettäessä.

Väestötiedot Google Analyticsissa

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsin väestötietoa. Tämän tuloksena voidaan laatia raportteja, jotka sisältävät sivuston kävijöiden ikä, sukupuoli ja edut. Nämä tiedot ovat peräisin Googlen ja kolmannen osapuolen vierailijatietojen aihepiiriin perustuvasta mainonnasta. Tätä dataa ei voida määrittää tietylle henkilölle. Voit poistaa tämän ominaisuuden milloin tahansa Google-tilisi mainosasetusten kautta tai estää Google Analyticsin tietojen keräämisen kohdassa "Oppositio tiedonkeruulle".

Google Analyticsin uudelleenmarkkinointi

Verkkosivustomme hyödyntävät Google Analyticsin uudelleenmarkkinoinnin ominaisuuksia yhdistettynä Google AdWordsin ja DoubleClickin eri laitteiden ominaisuuksiin. Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Tämä ominaisuus mahdollistaa Google Analyticsin uudelleenmarkkinointimainosryhmien yhdistämisen Google AdWordsin ja Google DoubleClickin eri laitteiden ominaisuuksiin. Tällä tavoin voit myös näyttää toisen laitteesi (esim. Tablet-laitteen tai tietokoneen) etupainotteiset, yksilölliset mainosviestit, jotka sovitettiin sinulle aiemman käyttötarkoituksen ja yhden käyttäjän (esim. Matkapuhelimen) käytön mukaan.

Kun olet antanut suostumuksesi, Google yhdistää verkko- ja sovellusliittymähistoriansa Google-tiliisi tähän tarkoitukseen. Tällä tavoin samat henkilökohtaiset mainosviestit voivat näkyä missä tahansa laitteessa, johon kirjaudut Google-tiliisi.

Tämän ominaisuuden tukemiseksi Google Analytics kerää Google-tunnistetut käyttäjätunnukset, jotka ovat tilapäisesti yhteydessä Google Analytics -tietoihimme ja määrittävät ja luo yleisöjä monialaisille mainosten mainoskampanjoille.

Voit lopettaa lopullisesti laitteiden uudelleenmarkkinoinnin uudelleenseurannan / kohdistamisen ottamalla pois henkilökohtaisista mainoksista Google-tilissäsi. seuraa tätä linkkiä: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Kerättyjen tietojen yhteenlaskettu summa Google-tilissä perustuu yksinomaan käyttäjän suostumukseen, jonka voit antaa tai peruuttaa Googlessa (6-artikkeli 1-merkintä a DSGVO). Tietojenkeruutoiminnoissa, joita ei yhdistetä Google-tiliisi (esimerkiksi koska sinulla ei ole Google-tiliä tai olet vastustanut sulautumista), tietojen keruu perustuu Art. 6 -parametriin 1 lit. f DSGVO. Oikeutettu intressi johtuu siitä, että verkkosivustojen ylläpitäjä on kiinnostunut verkkosivujen kävijöiden anonyymisestä analyysistä mainontatarkoituksiin.

Lisätietoja ja tietosuojakäytäntöä on Googlen tietosuojakäytännössä osoitteessa: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Google AdWords ja Google-tulosseuranta

Tämä sivusto käyttää Google AdWordsia. AdWords on Google Inc: n, 1600 Amphitheatre Parkwayn, Mountain View, CA94043, Yhdysvallat ("Google") verkkomainontaohjelma.

Osana Google AdWordsia käytämme niin sanottua tulosseurantaa. Kun napsautat Googlen tarjoamaa mainosta, asetetaan tulosseuranta-eväste. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka Internet-selain tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Nämä evästeet menettävät voimassaolonsa 30-päivän jälkeen, eikä niitä käytetä käyttäjien henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tämän sivuston tiettyjen sivujen kanssa ja eväste ei ole vielä vanhentunut, voimme tunnistaa, että käyttäjä napsautti mainosta ja ohjasi tämän sivun uudelleen.

Kukin Google AdWords -asiakas saa eri evästeen. Evästeitä ei voi seurata mainostajien verkkosivustojen kautta. Muunnoskoesteen avulla kerättyjä tietoja käytetään muuntotilastojen luomiseen AdWords-mainostajille, jotka ovat valinneet tulosseurannan. Asiakkaille kerrotaan niiden käyttäjien kokonaismäärä, jotka napsauttivat mainostaan ​​ja jotka ohjattiin konversioseurantatunnisteeseen. He eivät kuitenkaan saa tietoja, jotka tunnistavat käyttäjät. Jos et halua osallistua seurantaan, voit poistaa tämän käytöstä poistamalla Googlen tulosseurannan evästeen käytöstä sen Internet-selaimessa Käyttäjäasetukset-kohdassa. Et sisällytetä tulosseurantatilastoihin.

"Konversiopakettien" tallennus perustuu Art. 6 kappaleeseen 1 lit. f DSGVO. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi analysoida käyttäjien käyttäytymistä optimoimalla sekä verkkosivustoa että mainontaa.

Lisätietoja Google AdWords- ja Google-tulosseurannasta on Googlen tietosuojakäytännössä: https://www.google.de/policies/privacy/.

Voit asettaa selaimen niin, että saat ilmoituksen evästeiden käytön ja sallia evästeet vain tapauskohtaisesti aktivoida evästeiden tiettyjä toimintoja tai jättää yleensä ja automaattinen poistaminen evästeet, kun selain suljetaan. Kun poistat evästeet, toiminnallisuutta sivuston voidaan rajoittaa.

Google reCAPTCHA

Käytämme verkkosivustoillamme "Google reCAPTCHA" (jäljempänä "reCAPTCHA"). Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").

ReCAPTCHA: n avulla on tarkistettava, onko verkkosivustosi tietojenkäsittely (esim. Yhteydenottolomake) tehty ihmisen tai automaattisen ohjelman avulla. Tätä varten reCAPTCHA analysoi sivuston kävijän käyttäytymistä erilaisten ominaisuuksien perusteella. Tämä analyysi alkaa automaattisesti heti kun sivuston kävijä saapuu verkkosivustoon. Analyysia varten reCAPTCHA arvioi erilaisia ​​tietoja (esim. IP-osoite, verkkosivuston kävijän käyttämä aika verkkosivustolla tai käyttäjän tekemät hiiren liikkeet). Analyysissä kerätyt tiedot välitetään Googlelle.

ReCAPTCHA-analyysit ovat täysin taustalla. Sivuston kävijöitä ei suositella analysoimiseksi.

Tietojenkäsittely perustuu Art. 6 kappaleeseen 1 lit. f DSGVO. Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeutettu intressi suojata verkkosivustoja väärennetyiltä automaattisilta vakoiluohjelmilta ja SPAMilta.

Saat lisätietoja Google reCAPTCHA: sta ja Googlen tietosuojakäytännöstä seuraavista linkeistä: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ und https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

Facebook Pixel

Sivustomme käyttää muuntamaan mittaus vierailija Toiminta pikseliä Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ( "Facebook").

Tällä tavoin kävijöiden käyttäytymistä voidaan seurata sen jälkeen, kun ne on ohjattu palveluntarjoajan verkkosivustoon klikkaamalla Facebook-mainosta. Tämän seurauksena Facebook-mainosten tehokkuutta voidaan arvioida tilastollisiin ja markkinatutkimuksiin ja tuleviin mainostustoimiin optimoituna.

Kerätty tieto on nimettömänä meille tämän verkkosivuston ylläpitäjänä, emmekä voi tehdä johtopäätöksiä käyttäjien identiteetistä. Tietoja tallennetaan ja käsitellään kuitenkin Facebookissa, joten yhteyden muodostaminen kyseiseen käyttäjäprofiiliin on mahdollista ja Facebook tiedot omien mainontatarkoitusten mukaan. Facebook tietojen käyttöä koskevat käytännöt voi käyttää. Tämän seurauksena Facebook voi ottaa mainokset näkyviin Facebookissa ja Facebookin ulkopuolella. Sivustooperaattori ei voi vaikuttaa tällaiseen tietojen käyttöön.

Facebookin tietosuojakäytännössä on lisätietoja yksityisyyden suojaamisesta: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Voit myös käyttää uudelleenmarkkinointitoimintoa "Mukautetut yleisöt" kohdassa Mainokset-asetukset-kohdassa https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen pois. Tätä varten sinun on oltava kirjautuneena Facebookiin.

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit poistaa käyttöperusteisen mainonnan Facebookista European Interactive Digital Advertising Alliance -sivustolla: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

6. Tiedote

uutiskirje data

Jos pidät sivustossa tarjottavasta tarjouksesta Hanki uutiskirjeitä Tarvitsemme sinulle sähköpostiosoitteen sekä tietoja, joiden avulla voimme varmistaa, että olet tietyn sähköpostiosoitteen omistaja ja että hyväksyt tämän uutiskirjeen. Muita tietoja ei kerätä tai vain vapaaehtoisesti. Käytämme näitä tietoja yksinomaan pyydettyjen tietojen toimittamiseen eikä lähetämme sitä kolmansille osapuolille.

Ilmoittautumislomakkeelle tallennettujen tietojen käsittely tapahtuu yksinomaan luvan perusteella (Art. 6 kohta 1 valaistu a DSGVO). Hyväksytty suostumus tietojen tallentamiseen, sähköpostiosoitteen ja sen käytön uutiskirjeen lähettämiseen voidaan milloin tahansa peruuttaa esimerkiksi uutiskirjeen "unsubscribe" -linkin kautta. Kumoaminen ei ole vaikuttanut jo valmiiden tietojenkäsittelytoimien laillisuuteen.

Tietoja, jotka olet tallentanut meille uutiskirjeen tilaamista varten, säilytämme siihen asti, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksen ja poistamme uutiskirjeen peruutuksen jälkeen. Muihin tarkoituksiin tallentamiimme tietoihin (esim. jäsenalueen sähköpostiosoitteisiin) ei ole vaikutusta.

7. Lisäosat ja työkalut

YouTube

Sivustomme käyttää Googlen ylläpitämän YouTube-sivuston laajennuksia. Sivuston ylläpitäjä on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Jos vierailet jollakin YouTube-laajennuksella varustetuista sivuistamme, yhteys YouTube-palvelimiin muodostetaan. YouTube-palvelin saa tiedon millä sivuillamme olet vieraillut.

Jos olet kirjautunut YouTube-tilillesi, annat YouTubelle mahdollisuuden liittää surffauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tililtäsi.

YouTubea käytetään verkkotarjoustemme houkuttelevaan esittelyyn. Tämä edustaa GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaista oikeutettua etua.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löytyy YouTuben tietosuojaselosteesta osoitteessa: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Sivustomme käyttää Vimeon videoportaalin laajennuksia. Palveluntarjoaja on Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA.

Jos vierailet jollakin Vimeo-laajennuksella varustetuista sivuistamme, yhteys Vimeo-palvelimiin muodostetaan. Vimeo-palvelin saa tiedon millä sivuillamme olet vieraillut. Lisäksi Vimeo saa IP-osoitteesi. Tämä pätee myös, jos et ole kirjautunut Vimeoon tai sinulla ei ole tiliä Vimeossa. Vimeon keräämät tiedot välitetään Vimeo-palvelimelle Yhdysvalloissa.

Jos olet kirjautunut Vimeo-tilillesi, annat Vimeon määrittää surffauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos Vimeo-tililtäsi.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on Vimeon tietosuojakäytännössä osoitteessa: https://vimeo.com/privacy.

Google Web Fonts

Tämä sivusto käyttää Googlen tarjoamia niin kutsuttuja verkkokirjasimia kirjasinten yhtenäiseen näyttämiseen. Kun avaat sivun, selaimesi lataa tarvittavat verkkokirjasimet selaimen välimuistiin, jotta teksti ja fontit näkyvät oikein.

Tätä tarkoitusta varten käyttämäsi selaimen on muodostettava yhteys Googlen palvelimiin. Tämä antaa Googlelle tiedon, että verkkosivustoomme on käytetty IP-osoitteesi kautta. Google Web Fontteja käytetään yhtenäisen ja houkuttelevan online-tarjontamme esittelyn vuoksi. Tämä edustaa GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaista oikeutettua etua.

Jos selaimesi ei tue verkkokirjasimia, tietokoneesi käyttää vakiofonttia.

Lisätietoja Google-verkko-fonttien käytöstä on ohjeaiheessa https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojakäytännössä: https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Maps

Tämä sivusto käyttää kartoituspalvelua Google Mapsin kautta sovellusliittymän kautta. Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Jos haluat käyttää Google Mapsin ominaisuuksia, sinun on tallennettava IP-osoite. Nämä tiedot lähetetään yleensä Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google-palvelimelle ja tallennetaan. Tämän sivuston tarjoajalla ei ole vaikutusta tähän tiedonsiirtoon.

Google Mapsin käyttö on mielenkiintoista houkuttelevan esityksen verkko-tarjouksistamme ja helposti havaittavissa olevista paikoista verkkosivustollamme. Tämä on 6-sopimuksen 1-merkityksessä tarkoitettua oikeutettua etua. f DSGVO.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on Googlen tietosuojakäytännössä: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Tietosuojakäytäntön lisäksi meitä sovelletaan myös Sopimus ja käyttö, Käytännesäännöt sekä Käyttöehdot hakusanoille.