Paziņojums par konfidencialitāti

1. Īsumā par privātumu

Vispārīga informācija

Šīs piezīmes sniedz vienkāršu pārskatu par to, kas notiek ar jūsu personas datiem, kad apmeklējat mūsu vietni. Personas dati ir visi dati, ar kuriem jūs var personiski identificēt. Sīkāku informāciju par datu aizsardzības tēmu var atrast mūsu datu aizsardzības deklarācijā, kas norādīta zem šī teksta.

Datu apkopošana mūsu vietnē

Kas ir atbildīgs par datu vākšanu šajā tīmekļa vietnē? Datu apstrādi šajā vietnē veic vietnes operators. Tās kontaktinformāciju jūs varat nospiedums šī vietne.

Kā mēs ievācam jūsu datus?

No vienas puses, jūsu dati tiek vākti, kad jūs tos mums paziņojat. Tie var būt, piemēram, dati, ko ievadāt saziņas veidlapā.

Citus datus mūsu IT sistēmas automātiski ieraksta, kad apmeklējat vietni. Tie galvenokārt ir tehniskie dati (piemēram, interneta pārlūkprogramma, operētājsistēma vai lapas izsaukuma laiks). Šie dati tiek apkopoti automātiski, tiklīdz jūs ieejat mūsu vietnē.

Kādam nolūkam mēs izmantojam jūsu datus?

Daļa datu tiek apkopoti, lai nodrošinātu, ka vietne tiek nodrošināta bez kļūdām. Citus datus var izmantot, lai analizētu jūsu lietotāja uzvedību.

Kādas tiesības jums ir attiecībā uz jūsu datiem?

Jebkurā laikā jums ir tiesības iegūt bezmaksas informāciju par jūsu glabāto personas datu izcelsmi, adresātu un mērķi. Jums ir arī tiesības pieprasīt šo datu labošanu, bloķēšanu vai dzēšanu. Lai iegūtu plašāku informāciju par konfidencialitāti, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā nospiedums mums adresēta adrese. Turklāt jums ir tiesības pārsūdzēt atbildīgo uzraudzības iestāde līdz.

Analīzes rīki un trešo pušu rīki

"Fleischbranche.de" sadarbojas ar tirgotājiem Aumago GmbH ( "Aumago"), Berlīnes, mērķa grupu. Aumago izmanto tā sauktos sīkfailus - teksta failu, kas tiek glabāts datora pārlūkā. Tas kļūst par pseidonīmu lietojuma datus sīkfailu ID un reklāmas ID veidā bez Sīkfailā savāktās IP adreses. Sīkfaila ID un reklāmas ID bez IP adreses nav pietiekami, lai identificētu fizisku personu, kas atrodas aiz pārlūkprogrammas / lietotāja.

Aumago aizdomas pamatojoties uz sērfošanas uzvedību (apmeklētās tīmekļa vietnes, kategorijas, produktu lapas) lietotāja interesi par konkrētu B2B nozarē un izmanto šo informāciju, vārdā "Siren", lai sašaurinātu šo lietošanas bāzes, auszusteuern tiešsaistes reklāmas. Šajā sakarā sīkfailus var sinhronizēt, izmantojot tā saukto sīkfailu atbilstību citām platformām. Sakritības var notikt, piemēram: Google DoubleClick, ADITION, AppNexus, MediaMath, tirdzniecības Galds, Adform, aktīvo vielu, Yieldlab. 

Sīkdatnes ir Aumago sīkdatnes vai sīkdatnes no pakalpojumu sniedzējiem, kas izmanto Aumago, piemēram, The ADEX GmbH, Berlīne. Lietotājs var jebkurā laikā Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu Lai parādītu JavaScript jābūt ieslēgtam! viņa atteikšanās un tādējādi iebildumi pret saistīto sīkfailu izsekošanu ir pretrunā. Tas nosaka tā saucamo atteikšanās sīkfailu. Atteikšanās sīkfails pieņem, ka pārlūka iestatījums neaizkavē sīkdatņu saglabāšanu vai sīkfaila dzēšanu. Pēc atteikšanās sīkfailu dzēšanas lietotājam jāatkārto pretruna. Alternatīva lietotājs to var izdarīt Dzēst sīkfailus tieši pārlūkprogrammābūt no sākuma Pārlūka iestatījumi sadaļā Do-not-track ielieciet vai viņa sīkfailu preferences šeit Pārvaldīt. Ja jūs vēlaties saņemt informāciju par sīkdatnē saglabāto informāciju, lūdzu, nosūtiet mums savu sīkfaila ID. "

Apmeklējot mūsu vietni, jūsu sērfošanas uzvedību var statistiski novērtēt. Tas galvenokārt notiek ar sīkdatnēm un tā saucamajām analīzes programmām. Jūsu sērfošanas uzvedības analīze parasti ir anonīma; sērfošanas uzvedību nevar izsekot jums. Šo analīzi varat skatīt zemāk Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu Lai parādītu JavaScript jābūt ieslēgtam! pretrunā vai novērš tos, nelietojot noteiktus rīkus. Sīkāka informācija ir atrodama šādā konfidencialitātes politikā.

Jūs varat iebilst pret šo analīzi. Par iebilduma iespējām informēsim šajā datu aizsardzības deklarācijā.

2. Vispārīga informācija un obligātā informācija

datenschutz

Šo vietu operatori ņem aizsardzību jusu personigo datu loti nopietni. Mēs apstrādājam jūsu personas datu konfidencialitāte un saskaņā ar tiesību datu aizsardzības noteikumiem un šo konfidencialitātes politiku.

Ja izmantojat šo vietni, tiks apkopoti dažādi personas dati. Personas dati ir dati, ar kuriem jūs var identificēt. Šajā datu aizsardzības deklarācijā ir paskaidrots, kādus datus mēs apkopojam un kādam nolūkam tos izmantojam. Tajā arī paskaidrots, kā un kādam nolūkam tas notiek.

Wir WeiSen darauf Hin, dass die Datenübertragung im Internet (zb bei der Kommunikation per E-Mail) Sicherheitslücken aufweisen kann. Ein lückenloser Schutz der Daten vor dem Zugriff durch Dritte ist nicht möglich.

Piezīme atbildīgajai iestādei

Par datu apstrādi šajā vietnē atbildīgā iestāde ir:

ivan Better
Tomass-Manns-Vegs 11
59399 Olfen

Tālrunis: 06128 / 8597497
E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu Lai parādītu JavaScript jābūt ieslēgtam!

Atbildīgā iestāde ir fiziska vai juridiska persona, kas viena pati vai kopā ar citiem lemj par personas datu (piemēram, vārdu, e-pasta adreses u.c.) apstrādes mērķiem un līdzekļiem.

Jūsu piekrišanas datu apstrādei atsaukšana

Daudzas datu apstrādes darbības ir iespējamas tikai ar jūsu nepārprotamu piekrišanu. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt jau sniegto piekrišanu. Pietiek ar neformālu ziņu mums pa e-pastu. Līdz atsaukšanai veiktās datu apstrādes likumību atsaukums neietekmē.

Pārsūdzības tiesības kompetentajā uzraudzības iestādē

Datu aizsardzības likuma pārkāpumu gadījumā attiecīgajai personai ir tiesības iesniegt sūdzību atbildīgajā uzraudzības iestādē. Kompetentā uzraudzības iestāde datu aizsardzības jautājumos ir tās federālās zemes datu aizsardzības amatpersona, kurā atrodas mūsu uzņēmums. Datu aizsardzības inspektoru sarakstu un viņu kontaktinformāciju var atrast šajā saitē: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Tiesības uz datu pārnesamību

Jums ir tiesības uz to, ka dati, kurus mēs apstrādājam automātiski, pamatojoties uz jūsu piekrišanu vai līguma izpildi, tiek nodoti jums vai trešajai personai kopīgā, mašīnlasāmā formātā. Ja pieprasāt tiešu datu pārsūtīšanu citai atbildīgajai personai, tas tiks darīts tikai tiktāl, cik tas ir tehniski iespējams.

SSL vai TLS šifrēšana

Drošības apsvērumu dēļ un lai aizsargātu konfidenciāla satura pārsūtīšanu, piemēram, pasūtījumus vai pieprasījumus, ko sūtāt mums kā vietnes operatoram, šī vietne izmanto SSL vai. TLS šifrēšana. Šifrētu savienojumu varat atpazīt pēc tā, ka pārlūkprogrammas adreses rindiņa mainās no “http://” uz “https://”, kā arī pēc slēdzenes simbola pārlūkprogrammas rindā.

Ja ir aktivizēta SSL vai TLS šifrēšana, trešās puses nevar nolasīt datus, ko mums pārsūtāt.

Šifrētie maksājumi šajā vietnē

Ja pēc maksājuma līguma noslēgšanas ir pienākums nosūtīt mums savus maksājuma datus (piemēram, konta numurs tiešā debeta pilnvarojumam), šie dati būs nepieciešami maksājumu apstrādei.

Maksājumu darījumi, izmantojot kopējo maksājumu veidu (Visa / MasterCard, tiešais debets), tiek veikti tikai ar šifrētu SSL vai TLS savienojumu. Jūs varat atpazīt šifrētu savienojumu, pārlūka rindā mainot pārlūka adreses līniju no "http: //" uz "https: //" un atslēgas simbolu.

Attiecībā uz šifrētu saziņu trešās personas nevar izlasīt jūsu iesniegtos mums maksājuma datus.

Informācija, bloķēšana, dzēšana

Jums ir tiesības bez maksas iegūt informāciju par jūsu glabātajiem personīgajiem datiem, to izcelsmi un adresātu, kā arī par datu apstrādes nolūku un, ja nepieciešams, par tiesībām labot, bloķēt vai dzēst šos datus. Plašāku informāciju par personas datiem, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā nospiedums mums adresēta adrese.

Iebildumi pret reklāmas vēstulēm

No publicēts ar izdevniecības pienākumu izsūtot nevēlamus reklāmas un informatīvo materiālu izmantošana tiek noraidīts. Šo vietu skaidri juridiskajiem soļiem gadījumā nepieprasītu reklāmas informāciju, piemēram, surogātpasta e-pasta operatoriem.

3. Datu vākšana mūsu vietnē

Sīkdatnes

Tīmekļa vietnes izmanto tā saukto cookies. Cookies datorā nekaitēt un nesatur vīrusus. Sīkdatnes tiek izmantotas, lai padarītu mūsu piedāvājums vairāk lietotājam draudzīgu, efektīvu un drošāku. Sīkdatnes ir mazi teksta faili, kas tiek saglabāti jūsu datorā, un saglabāti jūsu pārlūkprogrammā.

Lielākā daļa mūsu izmantoto sīkfailu ir tā sauktie “sesijas sīkfaili”. Tie tiek automātiski izdzēsti pēc jūsu apmeklējuma. Citi sīkfaili tiek saglabāti jūsu gala ierīcē, līdz tos izdzēšat. Šīs sīkdatnes ļauj mums atpazīt jūsu pārlūkprogrammu nākamajā jūsu apmeklējuma reizē.

Jūs varat iestatīt savu pārlūkprogrammu, lai jūs būtu informēti par sīkfailu izmantošanu un atļautu sīkfailus tikai gadījumā aktivizētu sīkdatņu akceptēšanu noteiktām funkcijām vai izslēgt vispārēju un automātisku dzēšanu cepumiem aizverot pārlūkprogrammu. Kad sīkfailus funkcionalitāte šajā vietā var būt ierobežota.

Sīkdatnes, kas nepieciešamas, lai veiktu elektroniskās saziņas procesu vai nodrošinātu noteiktas vēlamās funkcijas (piemēram, iepirkumu groza funkcija), tiek saglabātas, pamatojoties uz GDPR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu. Vietnes operatoram ir leģitīmas intereses saglabāt sīkdatnes, lai nodrošinātu tehniski bez kļūdām un optimizētu pakalpojumu sniegšanu. Ciktāl tiek saglabāti citi sīkfaili (piemēram, sīkfaili, lai analizētu jūsu sērfošanas uzvedību), tie šajā datu aizsardzības deklarācijā tiek aplūkoti atsevišķi.

Servera žurnālfaili

Lapu nodrošinātājs automātiski apkopo un saglabā informāciju tā sauktajos servera žurnālfailos, kurus jūsu pārlūkprogramma automātiski nosūta mums. Šie ir:

  • Pārlūkprogrammas tips un pārlūka versija
  • Operētājsistēma izmantots
  • referrer URL
  • Host vārdu piekļūt datoru
  • Laiks servera pieprasījuma
  • IP adrese

Šo datu apvienošana ar citiem datu avotiem netiks veikta.

Datu apstrādes pamats ir GDPR 6. panta 1. punkta b apakšpunkts, kas ļauj apstrādāt datus, lai izpildītu līgumu vai pirmslīguma pasākumus.

Sazinieties ar

Ja jūs sūtīt mums, izmantojot kontaktu formu pieprasa informāciju no pieprasījuma veidlapu, tostarp norādīt, kur kontaktinformācija tiek saglabāta pieprasījumu apstrādi, un gadījumā, ja kādi jautājumi, ar mums. Šie dati netiks izpausta bez jūsu piekrišanas uz.

Tāpēc saziņas veidlapā ievadīto datu apstrāde ir balstīta tikai uz jūsu piekrišanu (VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkts). Šo piekrišanu varat atsaukt jebkurā laikā. Pietiek ar neformālu ziņu mums pa e-pastu. Līdz atsaukšanai veikto datu apstrādes darbību likumību atsaukums neietekmē.

Saziņas veidlapā ievadītie dati paliks pie mums līdz brīdim, kad lūgsit tos dzēst, atsaukt savu piekrišanu glabāšanai vai datu glabāšanas mērķis vairs nav spēkā (piemēram, pēc jūsu pieprasījuma apstrādes). Obligātās tiesību normas, jo īpaši glabāšanas periodi, paliek neskartas.

Reģistrācija šajā vietnē

Jūs varat reģistrēties mūsu vietnē, lai izmantotu vietnes papildu funkcijas. Mēs izmantojam ievadītos datus tikai ar mērķi izmantot attiecīgo piedāvājumu vai pakalpojumu, kuram esat reģistrējies. Reģistrācijas laikā pieprasītā obligātā informācija ir jāsniedz pilnībā. Pretējā gadījumā mēs atteiksim reģistrāciju.

Attiecībā uz svarīgām izmaiņām, piemēram, piedāvājuma apjomu vai tehniskām izmaiņām, mēs izmantojam reģistrācijas laikā norādīto e-pasta adresi, lai jūs šādā veidā informētu.

Reģistrācijas laikā ievadītie dati tiek apstrādāti, pamatojoties uz jūsu piekrišanu (VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkts). Jūs jebkurā laikā varat atsaukt jebkuru savu piekrišanu. Pietiek ar neformālu ziņu mums pa e-pastu. Jau notikušās datu apstrādes likumību atsaukums neietekmē.

Reģistrācijas laikā ierakstītos datus mēs glabāsim tik ilgi, kamēr būsiet reģistrējies mūsu vietnē, un pēc tam tie tiks dzēsti. Likumā noteiktie glabāšanas periodi paliek nemainīgi.

Reģistrācija ar Facebook Connect

Tā vietā, lai reģistrētos tieši mūsu mājas lapā, jūs varat reģistrēties vietnē Facebook Connect. Šī pakalpojuma sniedzējs ir Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublinas 2, Īrija.

Ja jūs nolemjat reģistrēties pakalpojumā Facebook Connect un noklikšķiniet uz pogas "Pieteikties ar Facebook" / "Sazināties ar Facebook", jūs automātiski novirzīsit uz Facebook platformu. Tur jūs varat pieteikties ar saviem lietošanas datiem. Tas saista jūsu Facebook profilu ar mūsu mājas lapu vai pakalpojumiem. Šī saite ļauj mums piekļūt jūsu datiem, kas tiek glabāti Facebook. Tie ir galvenokārt:

  • Facebook Name
  • Facebook profilu un vāka attēlu
  • Facebook Cover
  • Facebook e-pasta adrese
  • Facebook ID
  • Facebook draugu sarakstu
  • Facebook patīk (patīk)
  • Dzimšanas diena
  • Dzimums
  • zeme
  • Sprache

Šie dati tiek izmantoti, lai iestatītu, nodrošinātu un personalizētu jūsu kontu.

Plašāku informāciju skatiet Facebook lietošanas noteikumos un Facebook konfidencialitātes politikā. Tos var atrast: https://de-de.facebook.com/about/privacy/ und https://www.facebook.com/legal/terms/.

Komentāri par šo vietni

Papildus jūsu komentāriem šīs lapas komentāru funkcija arī saturēs informāciju par to, kad tika izveidots komentārs, jūsu e-pasta adresi un, ja jūs neesat publicējis anonīmi, jūsu izvēlēto lietotājvārdu.

IP adreses glabāšana

Mūsu komentēšanas funkcija saglabā to lietotāju IP adreses, kuri raksta komentārus. Tā kā mēs pirms aktivizācijas nekontrolējam mūsu vietnes komentārus, mums šī informācija ir nepieciešama, lai varētu rīkoties pret autora pārkāpumu, piemēram, apvainojumu vai propagandas gadījumā.

Parakstīties uz komentāriem

Kā vietnes lietotājs pēc reģistrēšanās varat abonēt komentārus. Jūs saņemsit apstiprinājuma e-pasta ziņojumu, lai apstiprinātu, ka esat norādītās e-pasta adreses īpašnieks. Jūs jebkurā laikā varat atteikties no šīs funkcijas, izmantojot saiti informācijas vēstulēs. Šajā gadījumā tiks dzēsti dati, kas ievadīti, abonējot komentārus; ja esat nosūtījis mums šos datus citiem mērķiem un citur (piemēram, biļetena abonēšanai), tie paliks pie mums.

Komentāru glabāšanas ilgums

Komentāri un saistītie dati (piemēram, IP adrese) tiek glabāti un paliek mūsu vietnē, līdz komentētais saturs ir pilnībā dzēsts vai komentāri ir jādzēš juridisku iemeslu dēļ (piemēram, aizvainojoši komentāri).

Juridiskais pamats

Komentāri tiek glabāti, pamatojoties uz jūsu piekrišanu (VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkts). Jūs jebkurā laikā varat atsaukt jebkuru savu piekrišanu. Pietiek ar neformālu ziņu mums pa e-pastu. Atcelšana neskar jau notikušo datu apstrādes darbību likumību.

Datu apstrāde (klientu un līguma dati)

Mēs apkopojam, apstrādājam un izmantojam personas datus tikai tiktāl, ciktāl tie ir nepieciešami tiesisko attiecību izveidošanai, saturam vai modifikācijai (inventarizācijas dati). Tas tiek darīts, pamatojoties uz 6 X.NUMX. b DSGVO, kas ļauj apstrādāt datus, lai izpildītu līgumu vai pirmslīguma pasākumus. Mēs savācam, apstrādājam un izmantojam personas datus par mūsu vietnes izmantošanu (izmantošanas dati) tikai tiktāl, cik tas ir nepieciešams, lai lietotājs varētu izmantot vai iekasēt maksu par pakalpojuma izmantošanu.

Iegūtie klientu dati tiks dzēsti pēc pasūtījuma pabeigšanas vai darījumu attiecību izbeigšanas. Juridiskie saglabāšanas periodi paliek neskarti.

Datu pārsūtīšana, noslēdzot līgumu par pakalpojumiem un digitālo saturu

Personas datus mēs nododam tikai trešām personām, ja tas ir nepieciešams līguma darbības jomā, piemēram, bankai, kas ir atbildīga par maksājuma apstrādi.

Nākamā datu pārraide nenotiek vai tikai tad, ja jūs skaidri piekrītat nosūtīšanai. Jūsu datu pārsūtīšana trešajām pusēm bez skaidras piekrišanas, piemēram, reklāmas nolūkos, nenotiek.

Datu apstrādes pamats ir GDPR 6. panta 1. punkta b apakšpunkts, kas ļauj apstrādāt datus, lai izpildītu līgumu vai pirmslīguma pasākumus.

4. Sociālie mediji

Facebook spraudņi (poga Patīk un kopīgot)

Uz mūsu lapās, plugins par sociālo tīklu Facebook, sniedzēja Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, ASV, integrētu. Facebook spraudnis, jūs piekrītat Facebook logotipu vai "Like Button" ( "Like") uz mūsu pusē. Pārskats par Facebook plugins šeit: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Apmeklējot mūsu lapas, spraudnis izveido tiešu savienojumu starp jūsu pārlūkprogrammu un Facebook serveri. Facebook saņem informāciju, kuru esat apmeklējis mūsu vietnē, izmantojot savu IP adresi. Ja jūs noklikšķināt uz Facebook "Like-Button", kamēr esat pieteicies savā Facebook kontā, varat saistīt mūsu lapu saturu ar savu Facebook profilu. Tā rezultātā Facebook var piešķirt apmeklējumu mūsu lapām savā lietotāja kontā. Mēs norādām, ka mēs, kā lapu nodrošinātājs, nezina pārraidīto datu saturu un to izmantošanu Facebook. Plašāku informāciju skatiet Facebook privātuma politikā vietnē: https://de-de.facebook.com/policy.php.

Wenn Sie nicht wünschen, dass Facebook den Besuch unserer Seiten Ihrem Facebook-Nutzerkonto zuordnen kann, loggen Sie sich bitte aus Ihrem Facebook-Benutzerkonto AUS.

Čivināt spraudnis

Mūsu lapās ir iekļautas Twitter pakalpojuma funkcijas. Šīs funkcijas piedāvā Twitter Inc, 1355 Market Street, 900 Suite, San Francisco, CA 94103, ASV. Izmantojot čivināt un funkciju "Re-Tweet", jūsu apmeklētās vietnes ir saistītas ar jūsu Twitter kontu un kopīgotas ar citiem lietotājiem. Šie dati tiek nosūtīti arī uz čivināt. Mēs norādām, ka mēs, kā lapu nodrošinātājs, nezina pārraidīto datu saturu un to izmantošanu, izmantojot čivināt. Plašāku informāciju skatiet Twitter sadaļā par konfidencialitātes politiku: https://twitter.com/privacy.

Ihre Datenschutzeinstellungen bei Twitter können Sie in den Konto-Einstellungen unter https://twitter.com/account/settings . Change

Google+ Plugin

Mūsu lapās tiek izmantotas Google+ funkcijas. Pakalpojuma sniedzējs ir Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ASV.

Savākt un kopīgot informāciju: izmantojiet pogu Google +, lai ievietotu informāciju visā pasaulē. Poga "Google +" nodrošinās jūs un citus lietotājus ar personalizētu saturu no Google un mūsu partneriem. Google saglabā informāciju, ko jūs sniedzāt par saturu + 1, un informāciju par lapu, kuru skatījāt, noklikšķinot uz + 1. Jūsu + 1 var parādīties kā norādi kopā ar jūsu profila vārdu un fotoattēlu Google pakalpojumos, piemēram, meklēšanas rezultātos vai Google profilā, vai citur tīmekļa vietnēs un reklāmās.

Google reģistrē informāciju par jūsu + 1 darbību, lai uzlabotu Google pakalpojumus jums un citiem. Lai izmantotu pogu Google +, jums ir nepieciešams globāli redzams, publiski pieejams Google profils, kurā jāiekļauj vismaz profils izvēlētais nosaukums. Šis nosaukums tiks izmantots visos Google pakalpojumos. Dažos gadījumos šis vārds var aizstāt arī citu nosaukumu, kuru izmantojāt, koplietojot saturu, izmantojot savu Google kontu. Jūsu Google profila identitāte var tikt rādīta lietotājiem, kuri zina jūsu e-pasta adresi vai jums ir cita identificējoša informācija.

Izmantojot apkopoto informāciju: Papildus iepriekš minētajam izmantošanas, jūsu sniegtā informācija saskaņā ar piemērojamo Google privātuma politiku tiek izmantoti. Google var atbrīvot kopsavilkuma statistiku par + 1 darbībām lietotājam vai pārsūta tās lietotājiem un partneriem, piemēram, izdevējiem, reklāmdevējiem vai saistītas vietnes.

LinkedIn spraudnis

Mūsu mājas lapā tiek izmantotas LinkedIn tīkla funkcijas. Pakalpojuma sniedzējs ir LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, ASV.

Katru reizi, kad apmeklējat kādu no mūsu lapām, kurā ir LinkedIn funkcijas, tā izveidos savienojumu ar LinkedIn serveriem. LinkedIn ir informēts, ka esat apmeklējis mūsu vietni ar savu IP adresi. Ja jūs noklikšķināsit uz LinkedIn's "Ieteikt pogu" un esat pieteicies savā LinkedIn kontā, LinkedIn varēs saistīt jūsu apmeklējumu ar mūsu vietni kopā ar jums un jūsu lietotāja kontu. Mēs norādām, ka mēs, kā lapu nodrošinātājs, nezina pārraidīto datu saturu un to izmantošanu LinkedIn.

Lai iegūtu plašāku informāciju, skatiet konfidencialitātes politiku LinkedIn vietnē: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

XING spraudnis

Mūsu vietne izmanto tīkla XING funkcijas. Pakalpojuma sniedzējs ir XING AG, Dammtorstrasse 29-32, 20354 Hamburga, Vācija.

Katru reizi, kad apmeklējat kādu no mūsu vietnēm, kurā ir XING funkcijas, tā izveidos savienojumu ar XING serveriem. Personīgo datu glabāšana netiek veikta mūsu zināšanām. Jo īpaši netiek saglabātas nevienas IP adreses vai tiek vērtēta izmantošanas uzvedība.

Plašāku informāciju par datu aizsardzību un pogu XING Share varat atrast XING konfidencialitātes politikā vietnē: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection.

5. Analytics rīki un reklāma

Google Analytics

Šī vietne izmanto tīmekļa analīzes pakalpojuma Google Analytics funkcijas. Pakalpojumu sniedzējs ir Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics izmanto tā sauktos "sīkfailus". Tie ir teksta faili, kas tiek glabāti jūsu datorā un ļauj analizēt vietnes lietošanu. Sīkdatnes informācija par šīs vietnes izmantošanu parasti tiek nosūtīta uz Google serveri ASV un tur tiek glabāta.

Google Analytics sīkfaili tiek glabāti, pamatojoties uz GDPR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu. Vietnes operatoram ir likumīgas intereses analizēt lietotāju uzvedību, lai optimizētu gan savu vietni, gan tās reklāmu.

IP anonimizācija

Šajā vietnē esam aktivizējuši IP anonimizācijas funkciju. Rezultātā Google saīsinās jūsu IP adresi Eiropas Savienības dalībvalstīs vai citās Eiropas Ekonomikas zonas līguma valstīs, pirms tā tiks nosūtīta uz ASV. Tikai izņēmuma gadījumos pilna IP adrese tiks nosūtīta uz Google serveri ASV un tur saīsināta. Šīs tīmekļa vietnes operatora vārdā Google izmantos šo informāciju, lai novērtētu, kā jūs lietojat vietni, apkopotu pārskatus par vietnes darbību un sniegtu vietnes operatoram citus pakalpojumus, kas saistīti ar vietnes darbību un interneta lietošanu. IP adrese, ko jūsu pārlūkprogramma pārsūtīja Google Analytics ietvaros, netiks apvienota ar citiem Google datiem.

pārlūka spraudnis

Varat novērst sīkdatņu saglabāšanu, izmantojot atbilstošu pārlūkprogrammas programmatūras iestatījumu; tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs to izdarīsit, iespējams, ka jūs nevarēsiet pilnībā izmantot visas šīs vietnes iespējas. Turklāt jūs varat novērst to, ka Google iegūst sīkfailu datus, kas saistīti ar jūsu vietnes izmantošanu (tostarp jūsu IP adresi), kā arī Google apstrādā šos datus, lejupielādējot pārlūkprogrammas spraudni, kas pieejama zem šīs saites un instalējiet: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Iebildumi pret datu vākšanas

Varat novērst, ka Google Analytics apkopo datus, noklikšķinot uz šādas saites. Tiks iestatīta atteikšanās sīkfails, kas novērsīs jūsu datu vākšanu par turpmākajām vietnes apmeklējumiem: Google Analytics atspējošana.

Lai iegūtu papildinformāciju par to, kā apstrādāt lietotāja datus pakalpojumā Google Analytics, lūdzu, skatiet Google konfidencialitātes politiku: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Pasūtījumu apstrāde

Mēs esam noslēguši līgumu par datu apstrādi ar Google un pilnībā īstenojam Vācijas datu aizsardzības iestāžu stingras prasības, izmantojot Google Analytics.

Demogrāfiskie dati pakalpojumā Google Analytics

Šajā vietnē tiek izmantota Google Analytics demogrāfisko datu funkcija. Rezultātā var tikt veidoti ziņojumi, kas satur paziņojumus par vietnes apmeklētāju vecumu, dzimumu un interesēm. Šie dati nāk no Google un trešo pušu apmeklētāju datu par interesēm balstītas reklāmas. Šos datus nevar piešķirt konkrētai personai. Jūs varat jebkurā laikā atspējot šo funkciju, izmantojot sava Google konta reklāmu iestatījumus, vai vispārīgi aizliedz savākt savus datus, izmantojot Google Analytics, kā tas ir norādīts sadaļā "Iebildumi pret datu vākšanu".

Google Analytics atkārtots mārketings

Mūsu tīmekļa vietnēs tiek izmantotas Google Analytics atkārtotā mārketinga funkcijas, apvienotas ar Google AdWords un DoubleClick starpnozaru iespējām. Pakalpojuma sniedzējs ir Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ASV.

Šī funkcija ļauj Google Analytics atkārtotā mārketinga reklāmu kopām saistīt ar Google AdWords un Google DoubleClick pārrobežu lietojumprogrammas funkcijām. Tādā veidā uz citām ierīcēm (piemēram, planšetdatoru vai personālo datoru) var parādīt ar interesēm saistītas, personalizētas reklāmas ziņas, kas pielāgotas jums atkarībā no iepriekšējās lietojuma un sērfošanas veikšanas vienā ierīcē (piemēram, mobilajā tālrunī).

Kad būsiet piekritis, Google šim nolūkam saistīs jūsu tīmekļa un lietotņu pārlūkošanas vēsturi ar savu Google kontu. Tādā veidā tādas pašas personalizētās reklāmas ziņas var parādīties jebkurā ierīcē, kurā pierakstāties savā Google kontā.

Lai atbalstītu šo funkciju, Google Analytics apkopo Google autentificētus lietotājus, kuri uz laiku ir saistīti ar mūsu Google Analytics datiem, lai definētu un izveidotu mērķauditorijas dažādu ierīču reklāmu popularizēšanai.

Jūs varat neatgriezeniski atteikties no vairāku ierīču atkārtotā mārketinga / mērķauditorijas atlases, izslēdzot personalizētu reklāmu savā Google kontā; sekojiet šai saitei: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Jūsu Google kontā apkopoto datu apkopojums ir balstīts tikai uz jūsu piekrišanu, kuru jūs varat piešķirt vai atcelt Google tīklā (6 X.NUMX.p., DSGVO). Datu vākšanas operācijās, kas nav apvienotas jūsu Google kontā (piemēram, tāpēc, ka jums nav Google konta vai esat iebildis pret apvienošanu), datu apkopojums ir balstīts uz 1 panna 6. f DSGVO. Likumīgās intereses izriet no tā, ka vietnes operatoram ir interese par mājas lapas apmeklētāju anonīmu analīzi reklāmas nolūkos.

Lai iegūtu plašāku informāciju un konfidencialitātes politiku, skatiet Google konfidencialitātes politiku vietnē: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Google AdWords un Google reklāmguvumu uzskaite

Šajā vietnē tiek izmantota Google AdWords. AdWords ir Google Inc. tiešsaistes reklamēšanas programma, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA94043, Amerikas Savienotās Valstis ("Google").

Kā daļu no Google AdWords mēs izmantojam tā saucamo reklāmguvumu uzskaiti. Kad jūs noklikšķināsit uz Google piedāvātu reklāmu, tiks iestatīts reklāmguvumu uzskaites sīkfails. Sīkfaili ir mazi teksta faili, kurus interneta pārlūkprogramma saglabā lietotāja datorā. Šie sīkfaili zaudē derīgumu pēc 30 dienām un netiek izmantoti lietotāju personiskajai identificēšanai. Ja lietotājs apmeklē noteiktas šīs vietnes lapas un sīkfails vēl nav beidzies, Google un mēs varam atpazīt, ka lietotājs noklikšķināja uz reklāmas un tika novirzīts uz šo lapu.

Katrs Google AdWords klients saņem citu sīkfailu. Sīkfailus nevar izsekot reklāmdevēju vietnēs. Informācija, kas iegūta, izmantojot reklāmguvuma sīkfailu, tiek izmantota, lai ģenerētu reklāmguvumu statistiku tiem AdWords reklāmdevējiem, kuri ir izvēlējušies reklāmguvumu uzskaiti. Klientiem tiek uzdots kopējais lietotāju skaits, kuri noklikšķināja uz savas reklāmas un tika novirzīti uz reklāmguvumu uzskaites taga lapu. Tomēr viņi nesaņem informāciju, kas personīgi identificē lietotājus. Ja jūs nevēlaties piedalīties izsekošanā, varat atteikties no tā, vienkārši atspējojot Google reklāmguvumu uzskaites sīkfailu, izmantojot savu interneta pārlūku, kas atrodas sadaļā Lietotāja preferences. Jūs netiksiet iekļauts reklāmguvumu uzskaites statistikā.

Konversijas cepumu uzglabāšana ir balstīta uz 6 X.NUMX. f DSGVO. Vietnes operatoram ir likumīga interese analizēt lietotāju uzvedību, lai optimizētu gan savu tīmekļa vietni, gan reklāmu.

Lai iegūtu papildinformāciju par Google AdWords un Google reklāmguvumu uzskaiti, skatiet Google konfidencialitātes politiku: https://www.google.de/policies/privacy/.

Jūs varat iestatīt savu pārlūkprogrammu, lai jūs būtu informēti par sīkfailu izmantošanu un atļautu sīkfailus tikai gadījumā aktivizētu sīkdatņu akceptēšanu noteiktām funkcijām vai izslēgt vispārēju un automātisku dzēšanu cepumiem aizverot pārlūkprogrammu. Kad sīkfailus funkcionalitāte šajā vietā var būt ierobežota.

Google reCAPTCHA

Mēs izmantojam "Google reCAPTCHA" (turpmāk "reCAPTCHA") mūsu vietnēs. Pakalpojuma sniedzējs ir Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ASV ("Google").

Ar reCAPTCHA jāpārbauda, ​​vai datu ievadīšana mūsu tīmekļa vietnēs (piemēram, saziņas veidlapā) tiek veikta ar cilvēku vai ar automatizētu programmu. Šajā nolūkā reCAPTCHA analizē vietnes apmeklētāja uzvedību, ņemot vērā dažādus raksturlielumus. Šī analīze sākas automātiski, tiklīdz vietnes apmeklētājs ieiet vietnē. Lai veiktu analīzi, reCAPTCHA novērtē dažādu informāciju (piemēram, IP adresi, lietotāja mājas lapas apmeklētāja pavadīto laiku vai peles kustību). Analīzes laikā savāktie dati tiks nosūtīti Google.

ReCAPTCHA analīzes ir pilnīgi fonā. Vietnes apmeklētājiem nav ieteicams veikt analīzi.

Datu apstrāde pamatojas uz 6 X.NUMX. f DSGVO. Tīmekļa vietnes operatoram ir likumīga interese aizsargāt savas tīmekļa vietnes no ļaunprātīgām automatizētām šnipēm un SPAM.

Lai iegūtu papildinformāciju par Google reCAPTCHA un Google konfidencialitātes politiku, lūdzu, apmeklējiet šādas saites: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ und https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

Facebook Pixel

Mūsu vietne izmanto Facebook apmeklētāju darbības pikseļu reklāmguvumu noteikšanai, Facebook Inc, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ASV ("Facebook").

Tādā veidā vietņu apmeklētāju uzvedību var izsekot pēc tam, kad tie ir novirzīti uz pakalpojuma sniedzēja vietni, noklikšķinot uz Facebook reklāmas. Rezultātā Facebook reklāmas efektivitāti var novērtēt statistikas un tirgus izpētes nolūkos, un turpmākie reklāmas pasākumi tiks optimizēti.

Savāktie dati ir anonīms mums kā šīs vietnes operatoram, mēs nevaram izdarīt secinājumus par lietotāju identitāti. Tomēr dati tiek uzglabāti un apstrādāti ar Facebook, lai būtu iespējams izveidot savienojumu ar attiecīgo lietotāja profilu un Facebook datus savos reklāmas nolūkos saskaņā ar Facebook datu izmantošanas politika var izmantot. Tā rezultātā Facebook var ļaut reklāmas rādīt Facebook un ārpus Facebook. Šo datu izmantošanu mēs nevaram ietekmēt kā vietnes operatoru.

Facebook konfidencialitātes politikā jūs atradīsiet vairāk informācijas par savas konfidencialitātes aizsardzību: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Sadaļā Reklāmu iestatījumi varat arī izmantot atkārtotā mārketinga funkciju "Mērķauditorijas" https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen off. Lai to izdarītu, jums ir jāpiesakās pakalpojumā Facebook.

Ja jums nav Facebook konta, jūs varat atspējot uz lietošanu balstītu reklāmu no Facebook Eiropas Interaktīvās digitālās reklāmas alianses tīmekļa vietnē: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

6. Biļetens

biļetens dati

Ja jums patīk tas, kas piedāvāts vietnē Saņemiet biļetenus Mēs pieprasām no jums e-pasta adresi, kā arī informāciju, kas ļauj mums pārliecināties, ka esat šīs e-pasta adreses īpašnieks un ka jūs piekrītat saņemt biļetenu. Citi dati netiek vākti vai tikai brīvprātīgi. Mēs izmantojam šos datus vienīgi pieprasītās informācijas piegādei un nepārdodam to trešajām personām.

Informācijas biļetena reģistrācijas veidlapā ievadīto datu apstrāde notiek, tikai pamatojoties uz jūsu piekrišanu (6 panna 1, DSGVO). Piešķirto piekrišanu datu glabāšanai, e-pasta adresi un to izmantošanu biļetena nosūtīšanai var atsaukt jebkurā laikā, piemēram, izmantojot saiti "atteikties no abonēšanas" jaunumu biļetenā. Atcelšana neietekmē jau pabeigtu datu apstrādes darbību likumību.

Datus, kurus esat glabājis pie mums, lai abonētu biļetenu, mēs glabāsim līdz brīdim, kad atteiksieties no jaunumu izdevuma, un dzēsīsim pēc biļetena atcelšanas. Dati, ko mēs glabājam citiem mērķiem (piemēram, dalībnieku zonas e-pasta adreses), netiek ietekmēti.

7. Spraudņi un rīki

YouTube

Mūsu vietnē tiek izmantoti spraudņi no Google pārvaldītās YouTube vietnes. Vietnes operators ir YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Ja apmeklējat kādu no mūsu lapām, kas aprīkotas ar YouTube spraudni, tiks izveidots savienojums ar YouTube serveriem. YouTube serveris tiek informēts, kuras mūsu lapas esat apmeklējis.

Ja esat pieteicies savā YouTube kontā, jūs ļaujat pakalpojumam YouTube piešķirt jūsu sērfošanas uzvedību tieši jūsu personīgajam profilam. Varat to novērst, atsakoties no sava YouTube konta.

YouTube tiek izmantots, lai nodrošinātu mūsu tiešsaistes piedāvājumu pievilcīgu prezentāciju. Tas atspoguļo likumīgas intereses VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkta nozīmē.

Papildinformāciju par lietotāju datu apstrādi var atrast YouTube datu aizsardzības deklarācijā: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Mūsu vietnē tiek izmantoti spraudņi no video portāla Vimeo. Pakalpojumu sniedzējs ir Vimeo Inc., 555 West 18th Street, Ņujorka, Ņujorka 10011, ASV.

Ja apmeklējat kādu no mūsu lapām, kas aprīkotas ar Vimeo spraudni, tiks izveidots savienojums ar Vimeo serveriem. Vimeo serveris tiek informēts, kuras mūsu lapas esat apmeklējis. Turklāt Vimeo iegūst jūsu IP adresi. Tas attiecas arī uz gadījumiem, kad neesat pieteicies Vimeo vai jums nav Vimeo konta. Vimeo apkopotā informācija tiek pārsūtīta uz Vimeo serveri ASV.

Ja esat pieteicies savā Vimeo kontā, jūs ļaujat Vimeo piešķirt jūsu sērfošanas uzvedību tieši jūsu personīgajam profilam. To var novērst, atsakoties no sava Vimeo konta.

Papildinformāciju par lietotāju datu apstrādi var atrast Vimeo datu aizsardzības deklarācijā: https://vimeo.com/privacy.

Google Web fonti

Šī vietne izmanto tā sauktos tīmekļa fontus, ko nodrošina Google, lai vienotu fontu attēlojumu. Atverot lapu, pārlūkprogramma ielādē nepieciešamos tīmekļa fontus pārlūkprogrammas kešatmiņā, lai pareizi parādītu tekstu un fontus.

Šim nolūkam jūsu izmantotajai pārlūkprogrammai ir jāsavieno ar Google serveriem. Tas sniedz Google informāciju, ka mūsu vietnei tika piekļūts, izmantojot jūsu IP adresi. Google tīmekļa fonti tiek izmantoti, lai nodrošinātu vienotu un pievilcīgu mūsu tiešsaistes piedāvājuma prezentāciju. Tas atspoguļo likumīgas intereses VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkta nozīmē.

Ja jūsu pārlūkprogramma neatbalsta tīmekļa fontus, jūsu dators izmantos standarta fontu.

Plašāku informāciju par Google tīmekļa šriftiem skatiet https://developers.google.com/fonts/faq un Google konfidencialitātes politikā: https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Maps

Šī vietne izmanto API kartēšanas pakalpojumu Google Maps. Pakalpojuma sniedzējs ir Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ASV.

Lai izmantotu Google Maps funkcijas, ir nepieciešams saglabāt jūsu IP adresi. Šī informācija parasti tiek nosūtīta un tiek glabāta Google serverī Amerikas Savienotajās Valstīs. Šīs vietnes nodrošinātājs neietekmē šo datu pārsūtīšanu.

Google Maps izmantošana ir izdevīga, pateicoties mūsu tiešsaistes piedāvājumu izrādīšanai un vietņu, kuras mēs norādām vietnē, viegli atrast. Tas ir likumīgas intereses 6 X.NUMX. Punkta izpratnē. f DSGVO.

Lai iegūtu papildinformāciju par to, kā apstrādāt lietotāja datus, lūdzu, skatiet Google konfidencialitātes politiku: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Papildus konfidencialitātes politikai mēs arī esam piemēroti Līgums un lietošana, Rīcības kodekss kā arī Noteikumu izmantošanas noteikumi.