Најнови соопштенија од месната индустрија

P.p.s meine Antworten sind bitte sachlich zu verstehen, mir liegt es fern, Hände die helfen...
денес
P.s. @ Stephan In der momentanen Zeit, wünschen Grosskunden CLEAN LABEL . D.h.das alle...
денес
Guten Morgen Stephan, Danke für deine ausführlichen Beschreibung. Ich frage mich jedoch, aus...
денес
Guten Tag Kocher, mit einem leichten Schmunzeln habe ich den hier stehenden Schriftverkehr...
денес
Прикажи повеќе
Финансискиот суд во Хамбург дозволува повторно користење на договори за работа и привремена работа во работењето со месо
На повидок е светло за договори за работа и привремена работа во месната индустрија! Од страна на ...
денес
Група Bell Food сертифицирана со IFS-7
Der Standort Marchtrenk von Eisberg Österreich wurde Mitte Juni 2021 als erster...
Вчера
SÜFFA ги отвора своите врати во есента 2021 година (18-20 септември 2021 година)
SÜFFA ги отвора своите врати во есента 2021 година - подготовки за јубилејното издание ...
21.06.2021
Бизерба и Метрилус развиваат заеднички логистички систем
Бизерба, провајдер за управување со иновации на хардверски и софтверски решенија во областа на мерење, ...
18.06.2021
Прикажи повеќе
Леќата за екстракти од зачини Пастрами, вреќа 11,75 кг
€ 82,25
плус вкупно ДДВ и испорака

21.06.2021
Пиперка, бела, пријатна
€ 7,15
плус вкупно ДДВ и испорака

21.06.2021
Квиксофт кари CL / AF
€ 27,69
плус вкупно ДДВ и испорака

17.06.2021
Прикажи повеќе

Прикажи повеќе
Rudolf Schad GmbH & Co. KG
За повеќе од 50 години вашиот фирма партнер за занает и индустрија. Виси, обврзувачки, ...
денес
AVO-Werke August Beisse GmbH
АВО нуди широк спектар на зачини, мешавини за зачин, маринади, сочни зачини и ...
денес
Frontmatec хигиена GmbH
Frontmatec Hygiene GmbH - инженерска канцеларија за хигиена и технологија на храна ....
Вчера
Frontmatec GmbH
Frontmatec GmbH, со седиште во Лунен, е дел од меѓународната групација Frontmatec Group ...
Вчера
Прикажи повеќе
Започнува на 18.09.2021 во 14: 00 часот во Месе Штутгарт
18.09.2021
Почнува на 28.09.2021 година во 01:00 часот во
28.09.2021
Започнува на 04.10.2021 октомври 09 година во 00:XNUMX часот во Москва
04.10.2021
Започнува на 26.04.2022-ти март 10 година во 00:XNUMX часот во Месе Коелн
26.04.2022
Прикажи повеќе
Прикажи повеќе

 

Прикажи
 
рекламирање

Пазар за месната индустрија

Интернет продавница и платформа на аукција за месната индустрија

icon_Einkaufwagen.png


Продавате неограничен број на производи: Создадете своја продавница под продавница.fleischbranche.de. Без разлика дали производите од месо и колбаси, садови за колбаси, зачини, адитиви, машини, уреди и додатоци за месната индустрија, месарници или хоби-касапи - продажба е можна во областа B2B и B2C. Безбедна обработка на набавка од нас е загарантирана. Предност: вашата продавница е отворена околу часовникот, 365 дена годишно.

Hammer_Auktionen_Auctions_Icon_Kopie.png

Користете ја нашата услуга: Аукција на месарници! Ние се грижиме за организација, планирање, рекламирање и аукција на вашата компанија. Дали вашиот месар или месна индустрија е несолвентна? Ние ги надгледуваме сите фабрики, производни линии, користени машини и резолуции за месарници. Предлог за евалуација и цена на минималната понуда од машински инженер од месната индустрија, како и чување на преостанатите залихи во нашиот магацин можно до конечна продажба. Транспарентна и фер обработка загарантирана од нас како онлајн аукционер. Купете сега, продадете сами или креирајте аукции: "Продавница.Fleischbranche.de".

Вашиот бизнис на национално и меѓународно месната индустрија

   

Меѓународен пребарувач листата во повеќе од 50 јазици

Покажете вашата компанија со слики, видео клипови, како и опис (Друштвото) и да стигнат до нови клиенти и потенцијалните клиенти во потрошувачот бизнис-до-бизнис-до-бизнис и. Текстот на вашата компанија е меѓународен - 50 преведени на повеќе јазици и кои котираат на пребарувачите. Дали вашата компанија се уште не сте регистрирани? Потоа користете вашата шанса да се привлечат нови клиенти. Во сите категории е вашата Влегување (Основа со Backlink должност) трајно бесплатно, Во рамките на "Доверливо" Може да се користи за преработка на месо машини, месар резолуции (аукциска продажба), сопственост месар, и / или производи за Fleischereibedarf рекламирате.

За повеќе детали и банер реклами на Fleischportal.de види "Цени и услови".

Веројатно најголемиот пазар на труд на месната индустрија

Вашиот понуди за работа и апликации ексклузивни за месната индустрија

во нашата пазарот на работни места ќе го најдете. Ажурираат секојдневно да бараат работа во повеќе 3.000 слободни работни места од месната индустрија со работни наслови како што се; "Обука на / за месар / во, трговците на мало / во за месо и колбаси производи, продажба Мецгер со раководството на одговорности, месар, касап / на, месар / на, месар / на, месар / во, бизнис администрација / во занает, менаџер на продажба, шеф на оддел, менаџер, купување на менаџер, производство менаџер, фабрика менаџер, менаџер за квалитет, инвеститорот производ, бизнис менаџер за развој, менаџер за продажба, месо техничар (државата. сертифициран храна техничар), Дипл. инж. прехранбената технологија пребарување (акцент месо) "и други професионални групи. кандидат und работодавачот може да се ослободи се регистрирате и контакт едни со други.

За информации за цените на Пожолтено за работа се види "Испраќање на работа".