Најнови соопштенија од месната индустрија

Реда-Виденбрик, 22 септември 2022 година – Утрово германските медиуми кружеа...
22.09.2022
Од 27-ми до 29-ти септември 2022 година ќе биде повторно тоа време. Потоа FACHPACK, саем за...
21.09.2022
Компаниите од месарската трговија бараат правична распределба на помошта за...
19.09.2022
По повод Денот на германските ветеринари и Конференцијата на министри за земјоделство,...
16.09.2022
Прикажи повеќе
Ваш сигурен партнер веќе 65 години: Пол КОЛБЕ ГмбХ нуди мелници за месо, ...
23.09.2022
Winweb развива ERP софтвер специфичен за индустријата за компании од...
22.09.2022
Во широк асортиман на производи, FAG нуди широк асортиман на производи и...
21.09.2022
SUHNER Schweiz AG - Division ABRASIVE - Тример од Швајцарија. Повеќе од 100 години...
21.09.2022
Прикажи повеќе
€ 16,79
плус вкупно ДДВ и испорака

23.09.2022
€ 30,57
плус вкупно ДДВ и испорака

23.09.2022
€ 30,57
плус вкупно ДДВ и испорака

23.09.2022
€ 30,57
плус вкупно ДДВ и испорака

23.09.2022
Прикажи повеќе

Прикажи повеќе
Еј, дали се уште се продава?
20.09.2022
Следен датум: четврток, 4 мај - среда, 10 мај 2023 година, Месе Дизелдорф.
20.09.2022
Ова е сè уште ажурирано, би бил благодарен за секој совет
10.09.2022
Добар ден! Се надевам дека си добро! Во стилот на познатиот мечкин колбас би сакале да...
07.09.2022
Прикажи повеќе
Компанијата Nubassa Gewürzwerk се залага за повеќе од 85 години иновации во својата палета на производи....
30.03.2022
Прикажи повеќе
Започнува на 04.05.2023 мај 01 година во 00:XNUMX часот во Дизелдорф
04.05.2023
Започнува на 07.10.2023-ти март 01 година во 00:XNUMX часот во Месе Коелн
07.10.2023
Започнува на 21.10.2023 октомври 01 година во 00:XNUMX часот во Месе Штутгарт
21.10.2023
Прикажи повеќе
Прикажи повеќе

 

Прикажи
 
рекламирање

Пазар за месната индустрија

Интернет продавница и платформа на аукција за месната индустрија

icon_Einkaufwagen.png


Продавате неограничен број на производи: Создадете своја продавница под продавница.fleischbranche.de. Без разлика дали производите од месо и колбаси, садови за колбаси, зачини, адитиви, машини, уреди и додатоци за месната индустрија, месарници или хоби-касапи - продажба е можна во областа B2B и B2C. Безбедна обработка на набавка од нас е загарантирана. Предност: вашата продавница е отворена околу часовникот, 365 дена годишно.

Hammer_Auctions_Auctions_Icon_Kopie.png

Користете ја нашата услуга: Аукција на месарници! Ние се грижиме за организација, планирање, рекламирање и аукција на вашата компанија. Дали вашиот месар или месна индустрија е несолвентна? Ние ги надгледуваме сите фабрики, производни линии, користени машини и резолуции за месарници. Предлог за евалуација и цена на минималната понуда од машински инженер од месната индустрија, како и чување на преостанатите залихи во нашиот магацин можно до конечна продажба. Транспарентна и фер обработка загарантирана од нас како онлајн аукционер. Купете сега, продадете сами или креирајте аукции: "Продавница.Fleischbranche.de".

Вашиот бизнис на национално и меѓународно месната индустрија

   

Меѓународен пребарувач листата во повеќе од 50 јазици

Покажете вашата компанија со слики, видео клипови, како и опис (Друштвото) и да стигнат до нови клиенти и потенцијалните клиенти во потрошувачот бизнис-до-бизнис-до-бизнис и. Текстот на вашата компанија е меѓународен - 50 преведени на повеќе јазици и кои котираат на пребарувачите. Дали вашата компанија се уште не сте регистрирани? Потоа користете вашата шанса да се привлечат нови клиенти. Во сите категории е вашата Влегување (Основа со Backlink должност) трајно бесплатно, Во рамките на "Доверливо" Може да се користи за преработка на месо машини, месар резолуции (аукциска продажба), сопственост месар, и / или производи за Fleischereibedarf рекламирате.

За повеќе детали и банер реклами на Fleischportal.de види "Цени и услови".


Веројатно најголемиот пазар на труд на месната индустрија

Вашиот понуди за работа и апликации ексклузивни за месната индустрија

во нашата пазарот на работни места ќе го најдете. Ажурираат секојдневно да бараат работа во повеќе 3.000 слободни работни места од месната индустрија со работни наслови како што се; "Обука на / за месар / во, трговците на мало / во за месо и колбаси производи, продажба Мецгер со раководството на одговорности, месар, касап / на, месар / на, месар / на, месар / во, бизнис администрација / во занает, менаџер на продажба, шеф на оддел, менаџер, купување на менаџер, производство менаџер, фабрика менаџер, менаџер за квалитет, инвеститорот производ, бизнис менаџер за развој, менаџер за продажба, месо техничар (државата. сертифициран храна техничар), Дипл. инж. прехранбената технологија пребарување (акцент месо) "и други професионални групи. кандидат und работодавачот може да се ослободи се регистрирате и контакт едни со други.

За информации за цените на Пожолтено за работа се види "Испраќање на работа".