детали за работа

Месар (m / f / d) сечење свинско / говедско месо

топла Специјални
Краток преглед на точка
  • Име на компанија:
    Kaufland Service GmbH & Co. KG
  • работни места:
  • 1
  • Приближно приход: 1-2 години
  • Листата на: -15 03 2021-
  • Понудете преку Интернет до: -31 12 2021-
  • ID на работа: 22
  • кликнете тука за повеќе огласи за работа оваа работодавачот