детали за работа

Раководител на одделение за месо (m / f / d)

топла Специјални
Краток преглед на точка
 • Име на компанија:
  МЕТРО Минхен-Фрајман
 • работни места:
 • 1
 • Приближно приход: 1-2 години
 • Листата на: -30 09 2021-
 • Понудете преку Интернет до: -28 02 2022-
 • ID на работа: 4
 • кликнете тука за повеќе огласи за работа оваа работодавачот

Број на работа: 112544

Вид на вработување: Цело време

Место на работа: МЕТРО Минхен-Фрајман
Елена-Весел-Боген 39
80939 Минхен

Храброста, страста и свежите идеи го карактеризираат претприемачкиот дух на рестораните за кои работи МЕТРО. Како веледрогерија, правиме се што можеме за да ве поддржиме.

Поддржете не:

 • Правото филе по фер цена. Вие ги поддржувате нашите клиенти со ваш компетентен совет
 • Без разлика дали проток на стоки или презентација на производот: вие го носите вашиот тим до успех. Вие дејствувате како одговорен член на менаџерскиот тим на вашата продавница
 • Вашиот организациски талент во планирањето на распоредувањето на персоналот на вашиот тим гарантира дека нашите клиенти се згрижени
 • Вие сте исто така запознаени со бројните барања за квалитет (на пример, HACCP) што ги носи со нас нашиот широк асортиман. Со контролирање на областа на производот, клиентот може да се потпре на нас

Треба да го донесете ова со себе:

 • Тие сакаат месо и многу се запознаени со градите и нозете, со треска и салама. Нивното знаење се храни преку стажирање во трговија, гастрономија или како месар (продавач на мало (м / д / г), готвач (м / ф / г)), месар (м / ф / г)
 • Ние се потпираме на искуство од споредлива позиција и уживање во работењето со вработените и клиентите
 • Тие знаат што сакаат нашите проникливи клиенти од професионално опремено одделение за месо
 • Вашиот организациски талент (исто така во справувањето со EDP) ја прави разликата за нашите клиенти

Може да очекувате надомест според колективниот договор за трговија на големо и надворешна трговија, бонуси за годишен одмор и божиќ, како и 30 дена одмор * Понатаму, ние ви нудиме семејно опкружување во меѓународна компанија во транзиција, која има повеќе од 55 години искуство. Контрадикција? Откријте и пријавете се на Интернет.

https://metro.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=112544&lang=de

Ве молиме, испратете ја вашата апликација преку Интернет на:
Г-ѓа Ајлин Лехане
METRO Германија GmbH
                     

* Тарифна област на Сар 29 дена

назад zurück