Слободни работни места (спонзорирана)
Име на компанија: Kaufland Service GmbH & Co. KG
# датум описот на работното место на користење Име на компанијата
1 -15 03 2021- топла Месар (m / f / d) сечење свинско / говедско месо Германија Kaufland Service GmbH & Co. KG