Пропуст-REX Fleischereimaschinen GmbH


Во комерцијалната област 17
63846 Лауфах , Германија
Тел:. 06093 9932190
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.dueker-rex.de
Ажурирано: 14.09.2021
Член од: 25.11.2015

Дукер-РЕКС произведува машини за преработка на месо за занаетчиски и индустриски сектор повеќе од 50 години.

Секач:

Секачите Blizzard 50 SLF и Blizzard 70 SLF во моментов се произведуваат во фабриката во Лауфах во Долна Мајна во Баварија и постојано се развиваат понатаму. Ефикасната технологија на машините е прилагодена на денешните барања на трговијата со месарници.

Машини за полнење:

Düker-REX е германска општа агенција на REX-Technologie од Талгау во Австрија во областа на машини за полнење. Ова вклучува вакуумски полнила за мали, средни и големи компании до индустријата. Моќен 30-литарски пополнувач за клип е достапен и за занаетчиски бизниси од мала и средна големина.

Фабрички ремонти:

Покрај новите машини, Düker-REX нуди и ремонти во фабрика за користени машини. Клиентите имаат можност да купат реновирани секачи, машини за полнење и мелници за месо со гаранција. Алтернативно, клиентите можат да ги користат нивните користени REX машини функционално ажурирани во фабриката.

Услуги на клиентите:

Поради централната и лесно достапна локација на Лауфах во рамките на Германија, фабричката услуга за клиенти на REX може брзо да биде на страницата на клиентот. Исто така постои и услужна база во Вајсенфелс (Саксонија-Анхалт).

 


Клучни зборови: машини за касапи | Мелници за месо | Машини за полнење | секач | Вакуумско полнење