КТ клип техника GmbH Германија


Grossenhainer Str. 126
01662 Мејсен , Германија
Тел:. + 49 (0)-3521 718 361
Факс: + 49 (0)-3521 718 362
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.cliptechnik.de
Ажурирано: 13.10.2021
Член од: 11.03.2014

КТ клип уметност Германија нуди клиенти од трговија, мали и средни претпријатија и индустриските решенија за пакување во технологијата затворање клип.

Сите потстрижување на ClipStar- и ЦДЦ серија се меѓу најстрогите барања за квалитет и хигиена Германија произведени.

од  Торба пакување Клипер за живина, полуавтоматски двојно клипинг машини за природни и вештачки црева, до целосно автоматско двојно клип систем

за индустријата, ние сме, исто така, ви нудиме погодна за вашата машина производство операција способен.

Табела клипинг машини крајот Clipstar Серија брзо и безбедно сите видови на пластични кеси, пластични и влакнести црева и црева за производство на парична казна месо и колбаси. Калибар се движи од 13 - 200mm може да се затвори со сигурност и запечатени со употреба на различни клип серија.

Се разбира, на барање со јамка суспензија или ознака за идентификација.

Нашите Двоен Клиперс серија CDC ги исполни сите барања што се маса двојно Клиперс до целосно автоматски машини за квалитет и доверливост.

Материјалите што се користат гарантира постојано висока вредност и се развиени под строги хигиенски услови.

опсег од калибарот на 25 105-mm гарантира висок степен на флексибилност. Серијата клип КТ 800 понуди максимална безбедност со минимална големина.

Naturnaturdärme да се затвори со мал клип. Сепак, овој клип серија нуди високо ниво на безбедност во калибар опсег до 105mm. Ова е уникатен!

ладење единици во врска со нашите Цревни стеги преработките од месо и месо парчиња до калибар спектар на 160mm.

овие производи може да се пакуваат во пластични и растителни влакна кожи и во мрежи во комбинација со колаген филм.

Дали овошје, зеленчук, Сирење или непрехранбените производи, како што се непцата или проширувач експлозиви, Во нашата палета на Клиперс секогаш ќе се најде вистинскиот.

затворачи resealable клип може да биде со печатење или втиснување системи за идентификација на пример, секундарно пакување (заштита на рачката) обработка и понуди целосно автоматски.

Посетете ја нашата веб страница www.cliptechnik.de и информирајте се за машината клип или пакување решение за Нивната Производство.

Многу задоволни клиенти се работи многу успешно со нашите клип системи. Дозволете ни да ви убедат во демонстрации поделба во Вашата компанија од страна на квалитетот и сигурноста на нашите производи.

Тимот на КТ клип уметност Германија GmbH е секогаш на располагање.

 


Клучни зборови: клипер за торба и мрежа | Клипови машини | Клипови машини | Пакување на месо и храна | Клипер за колбаси