Winweb Information Technology GmbH
На падината на ливадите 8
52457 Алденховен , Германија
Тел:. + 49 2464 909910
Факс: + 49 2464 2026
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://www.winweb.de
Ажурирано: 15.09.2021
Член од: 22.07.2019

Од 1997 во растот на софтверот

Winweb развива специфичен индустриски ERP софтвер за компании во прехранбената индустрија и големопродажба повеќе од 20 години. Од основањето во 1997 година, фокусот е ставен на индустријата за месо. Ова резултира во длабоко разбирање на деловните процеси во целата прехранбена индустрија. Системот ERP по мерка помага да се направат купувањето и продажбата транспарентни и што е можно полесни. Во Winweb знаеме како се пресметува рецепт и колку е комплексно складирање. Следењето, колењето и сечењето на серии се вклучени во обемната програма, како што е и системот за филијали и фискални каси и поврзувањето со пазарите за К & Ц.

Околу клиентите 200 се успешни со Winweb

Се разбира, Винвеб ги познава и законските услови и ги спроведува во системот. Системот за управување со документи ги чува потребните документи на начин на докажување документи и интегрирани преносни податоци за интерфејси во Интрастат и платформи како што се DATEV и GS1 fTRACE. winweb-храна е полн систем и овозможува вкрстување на модулите на сложениот вид на печатот на едно копче. „Ние го развиваме нашиот софтвер целосно самите себе, што ни гарантира нам и на нашите клиенти висок степен на флексибилност“, објаснува управниот директор Вилија фон Берг.

Ориентирани кон клиенти и специфични за индустријата

Успехот и задоволството на нашите клиенти се во првите редови на нашите постапки. Ова не е обична фраза за нас, туку прашање на срцето. Околу корисниците на 200 го ценат ова и со години го следат Winweb. Се гледаме себеси како софтверски партнери на ниво на очите и можеме брзо и ефикасно да реагираме на вонредни барања на клиентите. Ова го направи нашиот високо специјализиран тим еден од технолошките лидери на пазарот во индустријата.

Повеќе информации за Winweb и winweb-храна може да се добијат од почетната страница или директно од нас.


Клучни зборови: ERP | Поврзување на гранка | Трговија на големо | прехранбена индустрија | Обезбедување на квалитет | Трасирање | Колење | Софтвер | Деловен софтвер | Демонтирање