Малиот Фрис
Голденстетер ул. 9
49429 Visbek ,
Тел:. 04445 7513
контакт: Ludger Freese
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.world-wide-wurst.de
Ажурирано: 24.07.2013
Член од: 29.09.2012

Ја сакаме свежината!

Нашиот бизнис се зголеми во 50 години од месар до услугите на ресторанот, а потоа партија со годишно 2.000 наредби. За 95% од сите месо и колбаси производи ги произведуваат самите.

Кога станува збор за услугата, во основа сè сами готвиме, мразиме сосови, супи или десерти од „торбичката“.

Ние, тоа е Карола Фриз (менаџер за домаќинство и готвач) и Ludger Freese (Господар и мајстор на еснафот за месо Вехта) и целиот наш тим!


Срдечно ве покануваме да одвоите време и да ја разгледате нашата веб-страница. За вашата прослава, искористете ги нашите „Идеи за јадење“, кои исто така со задоволство би ви ги испратиле.

Доколку ви треба совет или информација, ви стоиме на располагање.


Тагови: мочање | Колбас ширум светот | Купете колбас преку Интернет
Наведени во: Поштенски 4