Öztas Dönerproduktion


_ Ние се гледаме себеси како индустриска компанија која произведува донер производи со напредни производствени технологии во согласност со директивите на ЕЗ.

Öztek Dönerproduktion месо на големо и мало GmbH


_ производител на донер и месо на големо и мало.

ХМХ Петар Рајнланд


_ Потеклото на компанијата ХМХ Петар Рајнлднер во компанијата Хајнрих Мазер Хамбург. Традиционалниот семеен бизнис е основан во годината 1910 во Хамбург и беше една од првите компании во служба на прехранбената индустрија во ханзеатскиот град.