Сите живина обработка компании, дистрибутери и добавувачи на Германија. Порачајте вашиот пилешко, мисирка, патка, гуски, кокошки, итн Божиќ директно од производителите во вашиот регион. Тука во потрага близина!

Wiesenhof живина Kontor GmbH


_ Wiesenhof е Германија живина бренд .. Не 1 и отсекогаш била пионер во живинарската индустрија. Одгледувачи, мрестилиштата, се хранат мелници, одгледување со земјоделците партнер и објектите за колење и обработка на завршување на вертикалната интеграција на семеен бизнис.

Sprehe корпоративно група


_ Групата Sprehe на компаниите е еден од најголемите, повеќето модерни и најмоќните европски целосен опсег на свежо и замрзнато месо во Европа и обезбедува на клиентите со нивните различни брендови секогаш една: одличен квалитет.

ХМХ Петар Рајнланд


_ Потеклото на компанијата ХМХ Петар Рајнлднер во компанијата Хајнрих Мазер Хамбург. Традиционалниот семеен бизнис е основан во годината 1910 во Хамбург и беше една од првите компании во служба на прехранбената индустрија во ханзеатскиот град.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 следниот крајот »