Wiesenhof живина Kontor GmbH


_ Wiesenhof е Германија живина бренд .. Не 1 и отсекогаш била пионер во живинарската индустрија. Одгледувачи, мрестилиштата, се хранат мелници, одгледување со земјоделците партнер и објектите за колење и обработка на завршување на вертикалната интеграција на семеен бизнис.

СИМОН Fleisch GmbH


_ Нашата основна дејност вклучува колење и butchering на свињи и говеда и производство на месни производи исклучиво за секторот бизнис-до-бизнис.

Глобална месо Валтер Шмид GmbH & Co.


_ Ние сме семејство во сопственост на компанија, нашите основни надлежности се увоз на говедско месо од Јужна Америка, она што веќе работат над 40 години. Касапница на сечење на работ на технологија.

LENTFORT Fleischhandel GmbH


_ Како Famielienunternehmen загриженоста на нашите клиенти во личниот однос е важно за нас. креирање и одржување на довербата е основа на деловни односи. Ние ќе направиме се што е можно да ги задоволиме нашите купувачи-и да му помогне да се донесе "на" производ на пазарот.

Sprehe корпоративно група


_ Групата Sprehe на компаниите е еден од најголемите, повеќето модерни и најмоќните европски целосен опсег на свежо и замрзнато месо во Европа и обезбедува на клиентите со нивните различни брендови секогаш една: одличен квалитет.

ХМХ Петар Рајнланд


_ Потеклото на компанијата ХМХ Петар Рајнлднер во компанијата Хајнрих Мазер Хамбург. Традиционалниот семеен бизнис е основан во годината 1910 во Хамбург и беше една од првите компании во служба на прехранбената индустрија во ханзеатскиот град.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »