SÜFFA


_ Во микс! SÜFFA 2020 е Германија е само саем одраз на целиот спектар на занает месарите и сите материјали за звук одлуки за инвестиции - квалификувани и компетентни. 07. да 09. Ноември 2020.

Ануга FoodTec


_ А место за средба на носителите на одлуки. Место за визионерите. Место за специјалисти. 2018 е Ануга FoodTec повторно задолжително настан за пронаоѓачи и луѓе како вас кои не сакате да ги пропуштите трендови на иднината. 20. да 23. Март 2018, Messe Келн.

Ануга


_ Околу 6.700 излагачи од околу 100 земји. Околу 160.000 180 посетители од земјите. 284.000 метри Ausstellungsfl болка. Ануга е најголемиот храна и пијалоци саем за комерцијални, услуга на храна и угостителски пазар во светот.

FACHPACK


_ следната FachPack дуо одржа од 25. да 27. Септември и 2018 24 од. да 26. Септември 2019 место во Нирнберг.

Doga


_ На Doga е саем за компании во ќебапи индустрија. Тие вклучуваат производители донер, на снабдувачот и ресторани. Компании, претприемачи и носители на одлуки се исполнат за да се дружат со клиенти, купувачи и добавувачи

IFFA


_ Бр. 1 на месната индустрија. изложбената програма ги опфаќа областите на колење, сечење, обработка, мерење, пополнување / пакување, транспорт, ладење, складирање, транспорт, продажба и помошна опрема за месо и колбаси производи. Од 4. да 9. Може 2019 во Франкфурт!

BioFach


_ BioFach ентузијазам за многу години за органски произведена храна. Искуство водечките светски саем за сертифицирани органски производи како најголем настан во индустријата!
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »