Doga


Аеродром Темпелхоф
12101 Берлин ,
Тел:. 030 / 28 50 68 26
Факс: 030 / 28 50 68 25
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 09.01.2014
Член од: 28.09.2012

"Bебавата се симнува!"

DÖGA е првиот и единствен контакт саем на индустријата за ќебапи ширум светот и се одржува по четврти пат на HANGAR 2, аеродромот Темпелхоф-Берлин. Производителите, добавувачите и ресторанителите на приближно 4.700 км ќе ја презентираат својата работа и производи ...

Клучни зборови: панаѓур ќебапи | Саем за месо | изложбен центар Берлин
Наведени во: во внатрешноста