Ануга FoodTec
Messeplatz 1
50679 Келн ,
Тел:. (+49) (0)69 24788-315
Факс: (+49) (0)69 24788-129
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.anugafoodtec.de
Ажурирано: 25.05.2022
Член од: 28.09.2012

Меѓународен саем за технологија за храна и пијалоци

Место за состаноци за носителите на одлуки. Место за визионери. Место за специјалисти. Следниот Anuga FoodTec повторно ќе биде задолжителен настан за истражувачите и луѓето како вас кои не сакаат да ги пропуштат трендовите на иднината.

Бидете таму кога најважните светски добавувачи на прехранбената индустрија ќе ги претстават своите иновации.

Тагови: 2018 | Месарски саем | Месо саем Келн | Саемот во Келн
Наведени во: во внатрешноста