Евендор


_ Саемот за месарската трговија на југ.

Зелена недела


_ Меѓународната зелена недела е уникатна изложба на храна, земјоделство и хортикултура. Во исто време, IGW е почетна точка за Глобалниот форум за храна и земјоделство (GFFA) со над 60 министри од секторите.
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »