Evenord


_ Саемот за трговија на касапи на југ.

Зелена недела


_ Меѓународната зелена недела е единствена изложба на исхрана, земјоделство и хортикултура. Во исто време, ИГВ е појдовна точка за Глобалниот форум за храна и земјоделство (ГФФА) со министерските министри на ХНУМХС.
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »