EUROCARNE


_ Традиционален настан, 27. Времето ќе се одвива ...

Месна и живинарска индустрија Москва


_ Месната и живинарската индустрија во Москва е саем за месна индустрија и сточарство, што се одржува на секои 2 години.

месо состанок


_ Месо состанок е годишен саем за месната индустрија во Шлезија, Полска и модерна меѓународна изложба за месо кое специфичните потреби на претприемачите и трговци на месар адреси на деловна активност на.

Храна и пијалаци Chişinău


_ 1993 започна наоѓа на храна и пијалоци во главниот град на Молдавија на годишно ниво за трговски посетители -an одржа меѓународниот саем за храна и суровини за нивно производство.

Месо Денови Атина


_ Месо Денови Атина се претвора од 2012 на годишно ниво за посета на стручњаци и се етаблира како грчката саем за месо и додатоци кои специфичните потреби на претприемачите и трговци на месар адреси на деловна активност на.

TecnoCarnicos andina Богота


_ Овој саем и конгрес за преработка на месо одржува на секои две години во колумбискиот главен град Богота stattund носи производители и потрошувачи на месни производи заедно. Таа е наменета исклучиво на професионални посетители.

TecnoCarne Сао Паоло


_ TecnoCarne е саем за технологии за месната индустрија и се одвива во две годишна основа во Сао Паоло, наместо. 650 изложувачи од целиот свет присуствуваа 2013 на овој саем за трговија посетителите да учествуваат - и се зголемува.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 следниот крајот »