Добиток Мјанмар


_ Сточарството во главниот град на Мјанмар, Јангон, се одржува на секои две години и е меѓународен саем за сточна храна, сточарство и месо.

VIV Европа


_ VIV Europe во Утрехт во Холандија е еден од водечките саеми за одгледување животни и преработка на животни, кој се одржува на секои 4 години и има сестрински саеми на истата тема на другите континенти.

Сточарство Филипини


_ Меѓународен саем за добиточна храна, сточарство и месо, кој се одржува на секои две години во Манила и првенствено е наменет за експерти од азиско-пацифичкиот регион.

Продекспо Москва


_ Московскиот Продекспо се одржува секоја година повеќе од 20 години и се смета за најголем саем за храна, пијалоци и прехранбени суровини не само во Русија туку и во цела Источна Европа. Таа е наменета исклучиво за трговски посетители.

Месманија


_ Meatmania е најпрестижниот саем за месната индустрија во Бугарија и се одржува секоја година...

Месап


_ Meatup се одржува на секои две години. Саемот е погоден за трговски посетители од месарската трговија како и од месната индустрија.

Мефа


_ Во Швајцарија, Мефа е еден од најголемите и најважните саеми за месната индустрија. Мефа се одржува на секои две години и е саем само за трговски посетители.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 следниот крајот »