Флејшер шопинг АГ


_ На FAG нуди широк спектар на производи, исто така, голема разновидност на производи и бренд. Постојана контрола и интензивна размена со нашите клиенти ни ја дава можноста да одговорат веднаш и да се адаптираат нашата палета на производи од вашите желби.

Enders GmbH & Co.


_ Enders GmbH & Co KG - Про месарот. Од Borstenzurichterei "глобален играч". Опсег се состои од околу 70.000 статии во областа на храна, непрехранбени и машини.

Касел месо GmbH


_ Fleischereibedarf големо, угостителска опрема, опрема на продавници за храна, сирење одделенија, риба одделенија, ние постави директен продажби, сите само за сечење на месо и одлуки колбаси, директивите на ЕУ советување, имаме се. За кланицата и за ловецот

Фриц добиток и месо тргување GmbH


_ Фриц добиток и месо тргување GmbH работи за увоз на производи од месо од Јужна Америка и на трговијата на говедско, свинско, пилешко, Pute-, јагнешко, телешко и трговија со смрзната риба.

Handelsagentur месо и колбаси специјалитети


_ Баварската колбаси и специјалитети од месо десно од кланицата и продавница месар. На национално ниво директни испораки на клиенти на гастрономијата и Gemeinscahftsverpflegung.

Фриц Raulwing GmbH & Co.


_ Ние сме моќни дилер за производи за широка потрошувачка за преработка на храна растенија како што се Месо и месни производи, ресторани и снабдувач. Нашиот асортиман вклучува повеќе од 2500 производи од сите видови - од производи за чистење на големи машини.

Глобална месо Валтер Шмид GmbH & Co.


_ Ние сме семејство во сопственост на компанија, нашите основни надлежности се увоз на говедско месо од Јужна Америка, она што веќе работат над 40 години. Касапница на сечење на работ на технологија.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »