Услови на употреба1. Регистрација и користење

На регистрација и користење на нашиот огласи пазарот е бесплатно. Корисникот мора да се осигура дека одредени својата e-mail адреса секогаш одговара на струја. Корисничко име со расистички или порнографски позадина и веб адреси не се дозволени. Истото важи и за кориснички имиња кои се базираат на постоечките кориснички имиња на модераторите или администраторите.


2. Активирање и обработка на известувања

Автоматски и само активирање на рекламата, ако тоа е во согласност со нашите Услови на користење и ова, потврди Kenntisnahme пред да рекламирате.
Секогаш имаш опција да си променувате или бришете рекламата. Ние го задржуваме правото да го скрати текст опис или додели вашата реклама друга категорија. Ако најдеме следните манипулации кои се спротивни на нашите барања, ние може да го исклучите вашата реклама. Ние го задржуваме само во случај да се провери само преводи во белешка формираат право тековната реклами.


3. бришење
и времетраењето на рекламите

Во принцип, може да ги менувате или бришете вашите реклами се во секое време. Ова треба да биде особено точно ако веќе се продаваат на вашиот објект.
од 365 Среќавајте било кој тип на екран е автоматски и не се појавува.
Fleischportal.de не прифаќа одговорност за содржината на писмената на пораки на корисниците. Секој корисник е одговорен за обезбедување дека неговите придонеси не се закони или правата на трети лица повредени.

4. Цени и услови

За приватни клиенти на сите реклами, без оглед на тоа во која Насловот, потполно бесплатно.

Gewerbliche клиенти со годишен придонес од € 190, 365 денови, да ги претстават како многу реклами на пазарот на интранет.

5. Продажба, преработка

Продажбата се одвива во сите категории директно помеѓу продавачот и купувачот.
Fleischportal.de не прифаќа никаква одговорност за квалитетот и / или функцијата на купените производи. Во горенаведените категории, продавачот ќе се прикаже и да им служи на контакт купувачи.
За секоја ставка што е купен преку feischportal.de, директно или индиректно, не прифаќа одговорност fleischportal.de генерално.
Секој продавачот е одговорен за обезбедување дека нејзините производи не ги прекршуваат законите и правата на трети лица се повредени и се во добра состојба.


6. Заштита на податоци

Fleischportal.de зема вашата приватност многу сериозно. Ние се придржуваат строго на правилата на законите за заштита на податоци. Личните податоци ќе се користи исклучиво во деловни односи со купувачот. Ние ги чувате вашите превозот и платежна адреса, и сте го направиле нарачки во електронска и е потребно за наредување, во печатена форма. Вашите лични податоци ќе бидат користени само од нас за обработка на нарачки, клиент информации, како и за сметководство, каде што се наоѓаат во печат за правни причини. Во ниту еден случај на податоци ќе бидат продадени или на друг начин пренесени на трети лица.


7. Општи услови

Одговорност за содржината

Содржината на овие страници се создадени со големо внимание. За точноста, комплетноста и навременоста на содржина, ние не преземаме никаква одговорност. Како давател на услуги ние сме одговорни според § 7 Abs.1 TMG за сопствени содржини на овие страници под општите закони. По §§ 8 10 да TMG ние не се обврзани како давател на услуги, за следење на пренесени или складирани информации, или да ги испита околностите кои укажуваат на нелегална активност. Обврски да ги избришат или го блокира користењето на информациите од општите закони останува непроменета. Сепак, релевантни одговорност е можно само од датумот на познавање на одредена повреда. По известувањето на такви прекршоци, ќе ги отстраниме содржините моментално.

Одговорност за врски

Нашиот сајт содржи линкови до други веб-сајтови, над кои немаме контрола. Затоа не можеме да прифаќа било каква одговорност за нивната содржина. Давателот на услуги или операторот е секогаш одговорен за содржината на поврзаните страници. Поврзани сајтови беа проверени во времето на поврзување за можни законски повреди. Нелегалното содржини беа во времето на поврзување. Постојана контрола на поврзаните страници е неразумно без конкретни докази за повреда. По известувањето на повреди, ние веднаш ќе ги отстраниме таквите врски.

авторски права

Содржината и дела на овие страници создадена од страна на операторите на сајтот се предмет на германски закон за авторско право. Копирање, издавање, дистрибуција и било каков вид на експлоатација надвор од границите на авторските права бара писмена согласност од авторот или творец. Преземања и копии се дозволени само за приватни, некомерцијална употреба. Доколку содржината не е создадена од страна на операторот, на авторските права на трети лица. Придонеси на трети страни се означени како такви. Сепак треба да бидат свесни за кршење на авторските права, бараме навестување. По известувањето на повреди, ќе ги отстраниме содржините моментално.

8. Google Analytics

"Овој сајт користи Google Analytics, услуги на вебсајт и анализатор обезбедени од страна на Google Inc (" Google ") Google Analytics користи." Cookies ", текстуални датотеки, кои се складирани на вашиот компјутер, да се анализира употребата на веб страната. Подзаконските куки информации генерирана за вашата употреба на овој веб-сајт (вклучувајќи вашата IP адреса) се пренесуваат до серверот на Google во САД и се чуваат таму. Google ќе ги користи овие информации да се оцени вашата употреба на веб-сајт, составувањето на извештаите на веб-страницата активност за веб оператори собирање и обезбедување на други за да се обезбеди со веб страната и интернет услуги поврзани. Покрај тоа, Google исто така може да ги пренесе овие информации на трети лица, освен ако не се бара со закон или кога таквите трети страни процесот на информации во име на Google. Google нема да го поврзете вашиот IP адреса со донесат други податоци на Google Inc. може да го одбие користењето на колачиња со менување на поставките на вашиот пребарувач. Сепак, ние се истакне дека не може да биде во можност да ги користат сите карактеристики на овој веб-сајт во овој случај. Со користење на оваа страница се согласувате со обработка на податоците за вас од страна на Google на начин опишан погоре и за гореспоменатите цели. Како корисник имаш опција на "Деактивирање додадете-на за пребарувачи од Google Analytics"Преземи". Во додаток на комуницира со вклучите Javascript- (ga.js) од Google Analytics дека нема информации треба да се достават преку посета на веб-сајтот на Google Analytics. "


9. договор

Со објавување на оглас, вие се согласувате со Условите на пазарот интранет.
Постојните услови на користење се предмет на продолжен или да се измени.

Доколку имате прашања, Ве молиме контактирајте го нашиот тим директно.