користени машини

цена датум

Двојна вакуумска машина BOSS TITAN понуда

Ние ги продаваме нашите BOSS вакуумска машина со двојна комора тип TITANX. Машината е купена нова во годината 2016 и сеуште е различна ...
категорија : користени машини
13,000.00 € 2 недели, 2 дена пред

Smokehouse Francomat понуда

Francoat Fa. Franke & Co smokehouse, погоден за пушење, печење и готвење за климатизација подготвени за приближно 120 bakeware возраст ...
категорија : системи за пушење
n / a 1 месец, пред 10 дена

ПРИЈАВИ Еднократна сечење кружна пила K16-P4 Популарни

K16-P4 evo2 - целосно тестирана корисна машина; Еднострана демонтажа на кружна пила со пневматски погон за универзална ...
категорија : пила
n / a 1 месец, пред 24 дена

ПРИЈАТЕМ K23-06 сечење кружни пили со 6 месеци производител гаранција Популарнипонуда

FREUND K23-06 Кружни пили за сечење за општи работи за сечење во индустриски постројки; Еднократна подлога за подесување на длабочина; Механички ...
категорија : пила
2,990.00 € 1 месец, пред 25 дена

ПРИЈАТЕЛ Дисекциски пили K18-01 + 6 месеци производител гаранција Популарнипонуда

FREUND K18-01 Кружни пили за сечење за општи работи за сечење во индустриски постројки; механичка кочница на моторот MMB; Спирален кабел SK; Кружна рачка R ...
категорија : пила
1,100.00 € 1 месец, пред 25 дена

ПРИЈАТЕЛ НА ТАБЛАТАТА TBS19KT + 6 месеци гаранција за производителот понуда

Бидејќи нашите програмери очигледно работат побрзо од нашите складови простории, може да се зголеми "Докажано ново". За ВАС ...
категорија : пила
2,399.00 € 1 месец, пред 25 дена

ПРИЈАТЕЛ Дисекциски пили K18-13 + 6 месеци производител гаранција понуда

Бидејќи нашите програмери очигледно работат побрзо од нашите складови простории, може да се зголеми "Докажано ново". За ВАС ...
категорија : пила
1,399.00 € 1 месец, пред 25 дена

ж.к.. хоби месар Популарнипонуда

Здраво, нудат комплетна хоби касапи за продажба. Делови како скали, bonesaw, cutter, electr. Може да затвора машина, сад за подигање, 2 ...
категорија : користени машини
3,000.00 € пред 5 месеци, 17 денови