JA Heyne GmbH & Co. KG


Рудолф-Дизел-Штрасе 30
64331 Вајтерштат ,
Тел:. 06997172-443
контакт: Карин Хелер
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://www.fachschule-heyne.de
Ажурирано: 25.01.2021
Член од: 12.10.2012

Ако беше вкусно, веројатно бевме ние

Затоа што го сакаме она што го работиме

Франкфуртското месарско и пекарско техничко училиште Heyne во Занаетчиската комора Франкфурт-Рајн-Мајна е главната адреса за мастер курсеви во трговијата со храна повеќе од 70 години. Горди сме што обучивме цели генерации месари и пекари и што и денес сме поврзани со нив на семеен начин.

тимска слика

Клучни зборови: мастер месарско училиште | Училиште за мајстор месар FFF | Месарско училиште Heyne | Мастер училиште Дармштад