• воз
  • Обуки / семинари

Посета на семинари / подучување / скара курсеви / обука за месар, касап, продавачот, практиканти, економисти, инженери и други од месната индустрија.

Консалтинг и маркетинг на ЕКМ


_ Со 45 години искуство, ние ќе се вратам на вистинскиот пат, да направат вашиот бизнис на вашите клиенти атрактивни повторно! Разликуваме вас и вашата компанија дека богатите луѓе се вратам на апетит врвен квалитет и чисто задоволство!

Германската асоцијација касапи "


_ Асоцијацијата на месари германски 'е доброволна заедница на 15 земја еснаф здруженија на касапи.

JA Heyne GmbH & Co. KG


_ Со постојано ажурирани содржина на курсот, професионален тим од наставници и голема лична посветеност на нашите вработени, ние се постигне саканиот курс успех заедно со вас.

Nubassa Gewürzwerk GmbH


_ На палета на Nubassa производи ги опфаќа сите потребни зачин мешавини за месната индустрија и адитиви, како и широк избор на вкусови, зачини и адитиви за прехранбената индустрија.

AVO-Werke August Beisse GmbH


_ АВО нуди цела палета на зачини, зачин мешавини, marinades, зачини и адитиви.

Про форум за човекови


_ Про човекови форуми се со полно работно ден, висок квалитет на интензивни семинари на годишно ниво со нови, тековната програма. Тие се Германија најуспешните настани индустрија со повеќе од 5.000 ентузијастички учесниците годишно.

Флејшер науки Аугсбург


_ Подготвителен курс за полагање на испитот во месната индустрија. Касапот науки Аугсбург, образовниот центар на кланици, е образовна институција на Здружението на баварскиот касап.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »