Совети и маркетинг за касапи EKM


Долг пат 31
73463 Westhausen , Германија
Тел:. 07363 - 959971
Факс: 07363 - 9599709
контакт: Едуард Стетер
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.die-ekm.de
Ажурирано: 15.11.2018
Член од: 02.08.2013

Ние ќе ви помогнеме со 45-годишно искуство и многу добри препораки. Тимот на „ЕКМ Консалтинг и менаџмент за трговија со касапи“ треба да ви биде придружник на патот кон поголемо уживање во трговијата со касапи, одржлив деловен успех и подобар квалитет на живот. Ве очекуваме да се сретнеме Ние создаваме причини зошто клиентите треба да дојдат кај вас.

Клучни зборови: зголемување на привлечноста | Надворешно рекламирање | Бесконтактни системи за готовина | Зголемување на профитот | Подобрување на сликата | Интернет присуство | Маркетинг | Обука на вработените | Развој на нов производ | Бонус систем | Означување на цени | Трошоци за производи | Оптимизација на процесот | Зголемување на продажбата | Продавница за продажба | Презентација на производот | Дизајн на веб-страница | Концепти за рекламирање