hygienemanager24


Warthestr. 1
31582 Нинбург , Германија
Тел:. 05021-912917
Факс: 03212-9129179
контакт: Бурхард Јанџик
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 26.02.2015
Член од: 24.10.2013

Ви стојам на располагање како компетентно и дискретно лице за контакт за индивидуални совети за сите прашања во врска со хигиената на храната. Не-контакт дезинфекција на раката, на пр., Со добро познатата Стерип моќ која им ја нудим на моите клиенти уште од 2009. Преку мојот насочен понатамошен акцент на обука (господар месар, месар) јас сум вашиот специјалист за сите прашања поврзани со хигиената. Моите клиенти ги ценат моите професионални квалификации и апсолутна дискреција. Преку мојата работа во контролата на месото од живина, сега можам исто така сеопфатно да советувам во областа на белото месо.

Клучни зборови: средства за дезинфекција | HACCP месарница | Совети за хигиена | Детергенти | Стерипипер уреди за дезинфекција на раце