Колеџот на еснафот касапи "Берлин


Бејселстрасе 44
10553 Берлин , Германија
Тел:. +49 30 396 40 81
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 10.09.2014
Член од: 30.09.2012

Колеџот на еснафот касапи "Берлин


Ние нудиме

Семинари за понатамошна обука во месарството, семинари за месо за заинтересирани лаици, обука за продажба и мотивација, компетентни информации и совети за месо и исхрана за јавноста, помош и совети за месарници и бизниси.

Ние изведуваме

Меѓу-компаниска обука за практиканти: Како дел од стручна обука, сите приправници учествуваат во месарскиот колеџ. Приправнички месарници и асистенти за продажба учествуваат на курсеви наменети за подобрување на стручната обука. Колеџот за месарници предава главно во областа на професионалната пракса и со тоа е додаток на стручната обука во компанијата и стручното училиште.

Подготвителни курсеви за магистерски испит или испит за супервизор на продажба: На екстра-професионални вечерни курсеви, подготвуваме месари за мајстори за испитување на асистенти за продажба за преглед на супервизор за продажба. Учесниците ќе предаваат искусни предавачи од теоретска и практична област. Испитите се одвиваат за време на курсот, така што притисокот на испитот е намален. Како господар на месар, ви е дозволено самостојно да водите бизнис и да обучувате чирак. Како менаџер на продажба, можете да управувате со месарница продавајќи само производи од месо и колбаси и обуки за продажба во продажба.

Специјализирани семинари за практичари з. Б. Технологија, иновации, хигиена: За обука на професионалци, спроведуваме семинари, понекогаш во соработка со експерти. Ние помагаме да бидеме секогаш ажурирани.

Клучни зборови: деловен економист во трговија со месар | Господар месар | Месарско училиште | Училиште за касапи Берлин