Бехтел Маркетинг тренер
До Грунерт 4
66693 Метлах , Германија
Тел:. 06868 2100076
контакт: Габриеле Бехтел
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.bechtel-marketing.de
Ажурирано: 30.01.2015
Член од: 20.11.2012

Бехтел Маркетинг тренер

Како надворешен консултант, јас изгледам неутрално зад деловните процеси и каналите за внатрешна комуникација. Заедно изработуваме нови структури и стратегии. Три столба имаат многу важна улога:

- Основна компетентност и производ
(што најдобро правите и каде сакате да одите)

- Луѓе и заедништво
(како вие и вашиот тим се справувате едни со други)

- Маркетинг и рекламирање
(што ја прави вашата компанија толку посебна и како го велите тоа на вашите клиенти)

Без разлика дали сакате да ги обучувате своите соработници или самите себе, стојам со совет и помош.

Stichwörter: Fleischer Schulungen | Fleischerei Beratung | Seminare für Fleischer