• воз
  • Обуки / семинари

Посета на семинари / подучување / скара курсеви / обука за месар, касап, продавачот, практиканти, економисти, инженери и други од месната индустрија.

Институтот д-р Ziemer


_ Хигиената во работењето: Со повеќе од 10 години искуство во консалтинг хигиена, да ви помогне во однос на хигиената, HACCP, безбедноста на храната, мувла и штетници. Во согласност со прописите на ЕУ и DIN стандардот. Комплетни решенија за мали и средни претпријатија. Јавете ни се на 089 45455160 - тоа е достоен за тоа!

Mutschler Fleischereiberatung UG (ограничена одговорност)


_ Нудиме помош и совети за месари, касапи и менаџери. Доведете ја вашата касарка на курс за раст. Обезбедете ја иднината на вашата касарна. Искористете се од нашиот над 20-годишно искуство.

Живо решение во менаџментот на Natursteiger


_ Роланд Пауле и Natursteiger Management ги прошируваат своите активности во Австрија, Швајцарија и Германија и се меѓу клучните програмери во секторот за храна и колбаси без адитиви.

hygienemanager24


_ Хигиената треба да биде очигледен во нашите специјализирани области. Секоја сега и тогаш, но понекогаш искористиш приликата грешки, кои имаат сериозни последици, може да има до уништување на егзистенцијата. Прашања во врска со ова прашање, јас сум дискретен и надлежните на располагање.

Scheid зачини


_ Како сигурен и компетентен партнер во областа на технологијата на храна и - на арома, ние може да ви помогне подобро и побрзо да се реши вашите сегашни и идни задачи.

ВИБЕРГ


_ WIBERG обезбедува иновативни, креативни импулси на пазарот и се залага за совршено координирани зачини, активни состојки и црева колбаси. Традиционалниот бренд се карактеризира со know-how ...