• воз
  • Обуки / семинари

Посета на семинари / подучување / скара курсеви / обука за месар, касап, продавачот, практиканти, економисти, инженери и други од месната индустрија.

АДС - Институт за хигиена на храната


_ Обука и совети за сите аспекти на животната хигиена и безбедност

Бизнис Консалтинг за управување со квалитет тренинг


_ Бизнис консалтинг за занаетчиство и индустрија во областа на управување со квалитетот, деловно тренирање и консултантски производи.

МОELLЕ-Консултирајте се


_ Од класични месари до месарници со средна големина, ние сме надлежни контакти за сите прашања поврзани со месото и колбасите.