Пазарот на работни места за месната индустрија!

регистрација на корисници

Да поставите оглас, мора прво да се регистрирате бесплатно. Ве молиме изберете "Регистрирање како кандидат"или "Регистрирање како работодавач". да го продолжи процесот

Регистрирајте се бесплатно

за кандидатите

Тука може да го ослободи АД Џобс сакаше

  • Анонимни барање работа е можно
  • Пребарување и да се применуваат во само неколку кликања
  • Анонимни контакт со можните компанијата
  • Научете функција - Скорешни работни места преку е-маил

Регистрирајте се бесплатно

за работодавачите

Тука можете да испратите вашите работни места

  • Анонимни Прашајте објавување е можно
  • Лесно регистрација и откажување на оглас
  • Плаќања преку PayPal или директен депозит
  • Најди право кандидати преку прецизна пребарување
  • Нови функции: Испрати лесно конкурс за вработување на тема "резервација" на Jobanzeige@Fleischbranche.de, ќе го стори останатото!