Одберете пакет и начин на плаќање

Ве молиме одберете пакетот и начинот на плаќање.

Основен пакет (членство)

А бесплатен начин да пријавените кандидати ценети.

0 € за 14 дена
банкарските кредити 1
Кредити на оглас за работа 10
Кредити за означената поени 1
Кредити на Top Job 2
Кредити на видите барателот 1
Цена за 1 кредит € 53.00
Времетраење на огласот за работа 90 дена
Вкупно денови за членство 14 дена
 
 
Премиум пакет (членство + 1 оглас за работа)

А работа објавување на Fleischbranche.de.

585 € за 3 месеци
банкарските кредити 11
Кредити на оглас за работа 10
Кредити за означената поени 1
Кредити на Top Job 2
Кредити на видите барателот слободен
Цена за 1 кредит € 53.00
Времетраење на огласот за работа 90 дена
Вкупно денови за членство 90 дена
 
 
Бизнис пакет (членство + 2 задача)

Два огласи за работа на Fleischbranche.de

980 € за 6 месеци
банкарските кредити 12
Кредити на оглас за работа 10
Кредити за означената поени 1
Кредити на Top Job 1
Кредити на видите барателот слободен
Цена за 1 кредит € 81.00
Времетраење на огласот за работа 90 дена
Вкупно денови за членство 180 дена
 
 
Плаќање со:

Сите цени се без 19% ДДВ.

По приемот на вашата кредити автоматски ќе се кредитираат и ќе добиете e-mail.

Сега дури и побрзо: едноставно достави реклама работа со "резервација" предмет по пошта, Ние го стори останатото за вас!