Нашиот тим од експерти на месната индустрија

ivan-подобро foto.1024x1024
Иван Подобро *
Датум на раѓање: 09.01.1981
Квалификации: Флејшер, месар, државата уверение техничари месо.
Фокус: колење, производство, продажба, анализа на пазарот, интернет

Позиција: основач / сопственик
Фирма: Fleischportal DACH GmbH
Место, Земја: Taunusstein, Германија
Она што сакам да се движат во месната индустрија: "Со проектот за Месниот портал, нашата цел е да известуваме за сите теми поврзани со месото".

Јирген Хубер *
Дата на раѓање: 06.11.1964
Квалификации: .. Мајстор Малиот, бизнис администратор на HDW, државата уверение техничари месо, DLG испитувачи повеќе.
Фокус: сите поделби на месната индустрија, бизнис анализа, управување со инвентар и многу повеќе.
Позиција: Извршен директор, одобрена KFW консултант, сертифициран инструктор за продолжување на образованието и многу повеќе.
Компанијата: Хубер Консултирајте eK; Хубер Консултирајте Анализа со DIN ISO-9001 2008 2010 потврдија од
Град, Држава: Olfen, Германија
Она што сакам да се движат во месната индустрија: "Со постојано подобрување на конкурентноста на моите клиенти, без оглед информиран од страна на одржлив оптимизација на деловните процеси -. Стручни совети - профитабилно да се спроведе."
Бјанка Burmester *
Датум на раѓање: 29.12.1966 
Квалификации: индустриски службеник, диплома економист. 
Приоритети: работа одбори, медиумите консалтинг, примена и кариера совети 
Професија: основачот 
Компанијата: храна работни места GmbH 
Град, Држава: Дизелдорф, Германија 
Она што сакам да се движат во месната индустрија"Во суштина Сакам да се донесе повеќе движење и поголема транспарентност на пазарот на трудот за месната индустрија и да влезе во Fleischerforum совети и предлози на оваа тема на работни места и професии."
Габриеле Бехтел*
Датум на раѓање: 03.05.1964
Квалификации: Хотел службеник, на пазарот водителка, изложба и настан менаџер, систематски тренер iA
Специјалност: Маркетинг консултантски услуги, планирање на активностите, обука на тимови и поединци, семинари и многу повеќе.
Позиција: Owner
Компанијата: Бехтел Маркетинг тренер
Град, Држава: Mettlach, Германија

Она што сакам да се движат во месната индустрија: "Сакам за поддршка на секторот колежи, да се привлечат нови клиенти, да ја задржат клиенти и да се добијат нивната доверба. Па тоа добива позитивен имиџ кај потрошувачите повторно."
Хенри Роуз *
Датум на раѓање: 11.05.1962
Квалификации: Dipl.-ing. (ТУ) инженеринг, фокусирајќи се на обработка и технологијата на пакување
Фокус: Технологија и машини за колбаси, производи од мелено месо, технологија за пакување и многу повеќе.
Позиција: Управител
Компанија: ROSE месо GmbH
Град, Држава: Lichtenau / Вестфалија, Германија

Она што сакам да се движат во месната индустрија:
"Би сакал да помогнам да се осигурам дека хигиенските и висококвалитетни производи од месо се произведуваат со користење на најсовремени процеси и робусни машини. Тука се гледам себеси како консултант, партнер за развој и снабдувач “.
Александар Стефан *
Датум на раѓање: 16.10.1981
Квалификации: Мајстор Малиот, Дипл храна хемичари, DLG испитувачи.
Фокус: зачини, адитиви и сè се обработува во колбас и месни производи 
Позиција: развој на иновативни производи, суровини за управување со
Компанијата: Ван HEES GmbH
Град, Држава: Walluf, Германија

Она што сакам да се движат во месната индустрија: "Во наредните години, ние мора да биде особено одржа промислува во месната индустрија. Ние во индустријата за снабдување мора да ги искористи преостанатите фарми под подадена рака, постојат за да blefleischportal.deiben".

 Дали сакате да се користи како модератор?

На овој начин можете да видите на формуларот за контакт: http://www.fleischbranche.de/wilkommen/kontakt

 

* Модератор биде информирана за секој нов пост автоматски добивате e-mail.