Германски месар здруженија и Федерацијата на германските месната индустрија презентираат своите цели и задачи во рамките на месната индустрија.

Германската асоцијација касапи "


_ Асоцијацијата на месари германски 'е доброволна заедница на 15 земја еснаф здруженија на касапи.

Федерацијата на германските месната индустрија


_ Нашите задачи се: да се осознаат сите заеднички интереси тој претставува индустрија да се промовира и заштити.

Потекло асоцијација Тирингиската колбаси и месо и Eichsfelder


_ Здружението на производители на Тирингиската колбаси специјалитети.

Здружението на зачин индустрија


_ 76 зачин процесори и угоени се членки на Здружението на индустријата Спајс

Централна Naturdarm


_ Централната Naturdarm eV (ZVN) претставува интересите на германските од 1947 специјализирани фирми, ќе се вработат со природни црева.

Флејшер асоцијација на баварската


_ Ние ги претставуваат интересите на еснафот artisanal касапи "во Баварија и поддржувањето на баварскиот касап.

Fleischerverband Берлин-Бранденбург


_ Нашата област вклучува на територијата на федерални држави во Берлин и Бранденбург.
« почеток Претходно 1 2 3 4 следниот крајот »