• повеќе
  • консултантски услуги за управување

Unternehmensberatung месната индустрија. Следниве курсеви и семинари за обука на професионални консултанти за вашиот месар, месар и / или месна индустрија во Германија ...

EKM Малиот консалтинг и маркетинг


_ Со 45 години искуство, ние ќе се вратам на вистинскиот пат, да направат вашиот бизнис на вашите клиенти атрактивни повторно! Разликуваме вас и вашата компанија дека богатите луѓе се вратам на апетит врвен квалитет и чисто задоволство!

GEBRA-ИТ GmbH & Co.


_ GEBRA-IT го спроведува brixxbox како решение ERP во фабриката за месо. Дејка на Владата на Соединетите држави (Агенција за комесари за одбрана) се определи за страницата на американската воздушна база Рамштајн по меѓународната понуда за решението за месо brixxbox на GEBRA-IT.

Хубер Консултирајте eK


_ Оптимизирање на деловните процеси. Подобрување на бизнис администрација. Ситуација. Креирање цел спецификации за АП REFA постигнување persönl. и професија. Цели од страна на тренерот инструменти. Стандардизирање на мачење на производот., Генерал оптимизира своите производи Qualitätsm. со HACCP.

Фриц Gempel


_ А здрав компанија има потреба од добра и мотивирани вработени. Без разлика дали во продажба, производство, администрација или во развој. Литература и консалтинг компанија за месната индустрија.

Бехтел Маркетинг тренер


_ Сакате успех, мотивирани вработени и задоволни клиенти? Во вашата куќа се наоѓа на промена на генерациите? Потоа дојде време да се направи промена. Со задоволство би ве поддржат.

Реј Халм и печат


_ Како специјализирана фирма, ние ги претставува вашите интереси (од суд) на национално ниво.

foodjobs.de


_ foodjobs.de е работа портал специјално за прехранбената индустрија.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 следниот крајот »