• повеќе
  • За управување со квалитет / Уверенија

анализа на храна и обезбедување на квалитет за месната индустрија. Хемиска анализа и печат за квалитет од страна на акредитирани лаборатории, Професионален Reinigungsdienstleister- и институции за месната индустрија.

ELAB Analytics GmbH


_ Квалитетот на вашите производи е прашање блиско до вас? Дали сакате безбедност во работењето со властите и трговците на мало? Ве поддржуваме! Децениско искуство во анализа и проценка на месото и месните производи нè прави ваш силен партнер.

BIRGROUP Holding GmbH & Co. KG


_ Чистота и хигиена за високо чувствителни прехранбената индустрија. BIRFOOD е подружница на BIRGROUP во Либек. Тука повеќе од 4 децении компетентност здружување околу чистота и хигиена на високо чувствителни прехранбената индустрија и преработка на месо фабрики.

nita хигиена GmbH


_ Вашиот иновативни донатори решение за производство и испорака на производи за да влијаат на хигиената во прехранбената индустрија одржлив позитивен.

Хубер Консултирајте Анализа


_ Анализата на производот (влажни хемија) на сајт со брза испорака начин. Микробиолошка анализа во лабораторија. Огромна заштеда на време и трошоци за вас. оптимизација формулација со користење на резултатите од анализата во нашите докажани софтвер.

Институт за храна KIN eV


_ За повеќе од 50 години безбедноста на храната и подобрувањето на квалитетот на производот се наоѓаат во центарот на дејствување на институтот за прехранбени производи KIN.

FOODWIN eK


_ Продажба на технолошки состојки на храна (трансглутаминаза). Совети и технолошка оптимизација на производите. Создавање рецепти. Декларација според LMIV ...

Институтот д-р Ziemer


_ Хигиената во работењето: Со повеќе од 10 години искуство во консалтинг хигиена, да ви помогне во однос на хигиената, HACCP, безбедноста на храната, мувла и штетници. Во согласност со прописите на ЕУ и DIN стандардот. Комплетни решенија за мали и средни претпријатија. Јавете ни се на 089 45455160 - тоа е достоен за тоа!
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »