Превземи логоа

Fleischbranche.jpg

Големина на месната индустрија Лого (jpg): б 2000 862 x В пиксели, 300 dpi
нашите Empfehung: ова Вашето лого и повлечете ја на саканата големина.

 

 

 

Fleischbranche_750X323px.jpg

Месната индустрија на логото со средна големина (jpg): б 750 323 x В пиксели, 72 dpi

 

 

 

Fleischbranche300X129px.jpg

 

Месната индустрија Logo мали (jpg): б 300 129 x В пиксели, 72 dpi

 

 

 

 

Fleischbranche_Logo_schwarz_weiß.png

Месната индустрија Logo црна (jpg): б 476 136 x В пиксели, 72 dpi

 

 

Fleischbranche_WM.jpg

 Месната индустрија Logo WM. EM, големи (jpg): б 1000 431 x В пиксели, 72 dpi

 

 

 

 

 Месо Портал логото големи (jpg): б 2000 771 x В пиксели, 300 dpi

 

 

 

app2.png

Месо Портал APP икона (PNG): Б 450 450 x В пиксели, 72 dpi

 

Ние со задоволство ќе им обезбеди на барање со висока резолуција, freigestelltes логото на располагање. Контактирајте не за информации на овој линк.

 

    Fleischbranche_icon_grau.png                  Fleischbranche_icon_klein.png                 App_Icon_klein.png

Потпис на месната портал / Социјална икона (png): b 40 X h 40 px