вашиот влез

fleischbranche.de им овозможува на сите корисници кои професионално се занимаваат со темата „месо“ да дојдат во контакт едни со други во секое време без долги пребарувања.


Вашите придобивки:

     Јасна структура преку рубрики.
     Корисничка навигација, не се потребни повеќе долги пребарувања.
     Со само еден "клик" ќе ве однесе до нови клиенти и добавувачи.
     24-часовна достапност на www.fleischbranche.de.
     Директно поврзување на вашата веб-страница.
     Промовирајте ја вашата компанија.

Во следната форма можете да ни ги испратите вашите информации за контакт, врската до вашата почетна страница, логото на вашата компанија, видеа, слики и портрет на компанијата.

„Внесувањето ОСНОВА“ е трајно бесплатно за сите категории. За записите „ПЛУС“ и „ПРЕМИУМ“, ве молиме, забележете ги нашите тековни цени и услови.


За да можете да креирате упис во компанијата, мора или:

   или