Отпечаток

Angaben gemäß § 5 TMG:

Месо Портал DACH GmbH
Томас Ман пат 11
59399 Olfen

Претставен од извршниот директор:

Иван подобро

контакт:

Телефон: 02595 / 3836033
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!

Registereintrag:

Eintragung im Handelsregister.
Регистрирај суд: Amtsgericht Wiesbaden
Регистарски број: HRB28573

ДДВ:

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27 на Umsatzsteuergesetz:
DE301706580

Одговорен за содржината, според § 55 став 2 RStV

Иван подобро
Томас Ман пат 11
59399 Olfen

решавање на спорот

Европската комисија обезбедува платформа за онлајн решавање на споровите (ОС) обезбедува: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Нашата адреса за е-пошта може да се најде погоре во отпечатокот.

Ние не сме подготвени или обврзани да учествуваме во постапката за решавање спорови пред арбитражен одбор за потрошувачите.

Одговорност за содржината

Според § 7 Abs.1 TMG, како давател на услуги, ние сме одговорни за сопствената содржина на овие страници според општите закони. Според §§ 8 до 10 TMG, сепак, ние не сме должни да ги следиме пренесените или зачуваните информации од трети лица или да ги испитаме околностите кои укажуваат на нелегална активност.

Обврските за отстранување или блокирање на употребата на информации според општите закони остануваат непроменети. Одговорноста во овој поглед, сепак, е можна само од моментот на познавање на конкретно прекршување. Ако станеме свесни за такви прекршувања, веднаш ќе ги отстраниме таквите содржини.

Одговорност за врски

Нашата понуда содржи линкови до надворешни веб-страници на трети страни на чија содржина немаме никакво влијание. Затоа, не можеме да преземеме никаква одговорност за овие надворешни содржини. Соодветниот провајдер или оператор на страниците е секогаш одговорен за содржината на поврзаните страници. Поврзаните страници беа проверени за можни правни прекршувања за време на поврзувањето. Нелегалната содржина не беше препознатлива за време на поврзувањето.

Постојаната контрола на содржината на поврзаните страници е, меѓутоа, без конкретни докази дека прекршокот е неразумен. Ние веднаш ќе ги отстраниме овие линкови ако станеме свесни за какви било правни прекршоци.

авторски права

Содржината и делата создадени од операторите на страниците на овие страници се предмет на германскиот закон за авторски права. Копирањето, обработката, дистрибуцијата и секаков вид експлоатација надвор од границите на авторските права бараат писмена согласност од соодветниот автор или творец. Превземањата и копиите на оваа страница се дозволени само за приватна, некомерцијална употреба.

Ако содржината на оваа страница не е создадена од страна на операторот, авторските права на трети лица се почитуваат. Особено, содржината на трети страни се означува како таква. Ако сепак треба да сте свесни за кршење на авторските права, бараме соодветна белешка. Ако станеме свесни за правни прекршоци, веднаш ќе ги отстраниме таквите содржини.