Маурер-Atmos MIDDLEBY GmbH


_ Maurer-Atmos Middleby GmbH е позната по својата висококвалитетна произведена чад и опрема за производство и како еден од водечките провајдери во областа на термичка обработка на месо, риба и производи од живина ...

Schröter Technologie GmbH & Co.


_ Schröter е еден од водечките меѓународни производители на термички системи за преработка наменети за прехранбената индустрија.

Fessmann GmbH и Co KG


_ FESSMANN стои од 90 години за врвни хај-тек опрема за преработка на храна во месо, колбаси и преработка на риба индустрија.

VEMAG ANLAGENBAU GmbH


_ Ние производство на високо квалитетен и одржлив фабрика за системи за термички третман на прехранбени производи. Иновативни производи како чад куќи, готвење и опрема за ладење и затоплување на климата зрелост средства се дел од нашиот широк асортиман на производи.

Рационален AG


_ Рационален AG е глобален лидер на пазарот и технологија за термичка подготовка на храна во комерцијални кујни и високата кујна со глобален удел на пазарот од 54%.

РАЈХ Термо процесот на технологија GmbH


_ Лекарот специјалист за Универзална системи пушење, готвење опрема, котел готвење, печење опрема, интензивни системи за ладење, зрелост објекти и многу повеќе. За 125 години искуство за производство на најдобрите резултати!
« почеток Претходно 1 2 3 следниот крајот »