РАЈХ Термо процесот на технологија GmbH


_ Лекарот специјалист за Универзална системи пушење, готвење опрема, котел готвење, печење опрема, интензивни системи за ладење, зрелост објекти и многу повеќе. За 125 години искуство за производство на најдобрите резултати!