VEMAG ANLAGENBAU GmbH
Каролин-Хершел-Штрасе 2
27283 во Светот , Германија
Тел:. +49 (0) 4231/777-7
Факс: +49 (0 )4231/777-868
контакт: Маркетинг
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.vemag-anlagenbau.com
Ажурирано: 26.08.2022
Член од: 18.11.2013

VEMAG ANLAGENBAU GmbH ви нуди широк асортиман на производи. Нашите активности се фокусираат на процеси како што се сушење, пушење, готвење, ладење, созревање, одмрзнување, печење или пастеризација. Ние исто така нудиме системски решенија специфични за клиентите за термички третман на храна како што се месо и производи од колбаси, храна за домашни миленици, риба, леб или друга храна. Во оваа деловна област, развивме голема експертиза со децении и се етаблиравме како лидер на пазарот и технологијата со иновативни производи. Овде се потпираме на дијалогот со нашите клиенти во центарот за клиенти и на интензивните активности за истражување и развој. Со високо ниво на квалитет, безбедност и економичност - во комбинација со сеопфатен опсег на услуги - ги исполнуваме високите барања на нашите меѓународни, индустриски клиенти. Уверете се во нашата сеопфатна палета на производи на системи за пушење, системи за интензивно ладење и готвење, системи за климатизација, системи за одмрзнување, како и системи за полуконтинуирани и континуирани системи.


Клучни зборови: системи за одмрзнување | Линии за печење | клима уреди | Климатски зрели растенија и пост-зреење растенија | Растенија за готвење | Системи за ладење | димни системи | чадници | генератор на чад | Системи на термоцентрали