РАЈХ Термо процесот на технологија GmbH


_ REICH е најстарото име во Германија во областа на системи за термичка обработка на храна и е еден од водечките светски добавувачи во оваа индустрија. Нудиме решенија за термичка обработка на месо и производи од колбаси, риба, живина, сирење, практична храна и многу повеќе.