Entstapelungsanlagen за месната индустрија.

QUPAQ


_ Брзо, лесно и хигиенско. Со QUPAQ треба да се фокусирате само на она што влегува во фиоките. QUPAQ е компактен, сигурен, брз и пред се лесен за интегрирање во вашата производна линија.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH со седиште во Großkarolinenfeld произведува сложени, индивидуални транспортни системи за месната и живината ...

Илпра Германија GmbH


_ Илпра е производител на машини за пакување. Различните машини Илпра произведуваат и продаваат машини Thermoform, Машини Трајселе и системи за полнење. Постои решение за пакување за секое прашање и апликација ......

РАКУВАЊЕ НА МАТЕРИЈАЛ БАДА


_ Bada Material Handling е добро познат италијански производител со седиште во североисточна Италија, во близина на Венеција. Нашата основна дејност е дизајнирање и производство на опрема за ракување со материјали (направена од AISI304 или AISI316) целосно направена во Италија...