РАКУВАЊЕ НА МАТЕРИЈАЛ БАДА


_ Bada Material Handling е добро познат италијански производител со седиште во североисточна Италија, во близина на Венеција. Нашата основна дејност е дизајнирање и производство на опрема за ракување со материјали (направена од AISI304 или AISI316) целосно направена во Италија...

VEMAG Maschinenbau GmbH


_ VEMAG Maschinenbau GmbH, од Верден/Алер во северна Германија, е еден од водечките производители на машини во развојот, производството и продажбата на системи за полнење и порции за месната индустрија...

МАЈА фабрика за машини Херман Шил GmbH


_ За повеќе од 60 години развива, произведува и продава МАЈА icemaker и преработка на месо машини.

BAADER Германија


_ Од 1919 Бадер е водечки глобален производител и снабдувач на иновативни опрема и решенија за обработка на преработка на риба, за обработка на живина и месо ...

Frontmatec GmbH


_ Frontmatec GmbH, со седиште во Бекум, е дел од меѓународната групација Frontmatec. Frontmatec ја снабдува најновата технологија за автоматизација во месната индустрија...

ROSE месо GmbH


_ Процесот за сечење, ultrafine мелење, печење, врие, мешање, комбинирање. За следните области, ние нудиме целосни решенија: производ feed, дозирање, производ за обработка, празнење, промоција, Мерка - контрола - контрола, извонредни.

Прогресу ГмбХ


_ Прогресу ГмбХ е застапувана на европскиот пазар многу години. Нашата основна дејност е купување на користени машини од прехранбената индустрија.