HEIFO GmbH & Co. KG


_ Влезот на оваа компанија беше направен од страна Портал на месо и е наменет за општи информации за информации на германскиот Fleischbranche.Die како што се името на компанијата, адреса, телефонски број, без гаранција на комплетноста и точноста. Го задржуваме правото да се промениме.

Хајнрих GmbH


_ На Heinrich GmbH е основана пред 30 години како машина / специјален механички инженеринг компанија и оттогаш разви многу иновативни "асистенти" околу производството на колбаси и донесе на пазарот што го предизвика професионалното светско признание ...

CertuFLEX


_ Компоненти од не'рѓосувачки челик за областите на процесна технологија / компоненти на добавувачот / хигиена и. Објект.